Închide meniul

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 23:16

Reclamă
Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România - Olanda

Profimedia

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda. Selecţionerul României a luat toate scenariile în calcul înaintea meciului care ne poate duce în sferturile de finală de la EURO 2024. România – Olanda este marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a spus că cel mai important lucru este ca jucătorii naţionalei României să intre determinaţi în teren şi să dea totul, indiferent de cum decurge meciul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda

„Cu siguranță, da. Este normal, pentru că este un meci eliminatoriu și orice este posibil. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Inclusiv abordarea tactică va fi, poate, influențată într-o manieră mai mică sau mai mare și de acest lucru.

Și la deciziile pe care le vom lua de pe margine vom avea mere grijă, pentru că orice este posibil. Trebuie să ai soluții, să acționezi și să reacționezi, în funcție de situații, de context și de direcția pe care o va lua jocul. Pentru noi e important să fim solizi în joc, să fim organizați, disciplinați și să intrăm cu hotărâre totală. Cu siguranță sunt lucruri care pot să meargă în favoarea noastră”, a spus Edi Iordănescu în conferinţa de presă suţinută înaintea partidei cu Olanda.

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024. Tricolorii revin la Munchen, acolo unde au debutat cu dreptul la turneul final şi au învins Ucraina cu 3-0. Marţi seară, naţionala va juca împotriva Olandei, pentru un loc în sferturi. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, marţi, de la ora 19:00.

Reclamă
Reclamă 4

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Reclamă

Ceea ce am obţinut până acum nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în acelaşi timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis Edi Iordănescu, înaintea meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, potrivit frf.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și