Închide meniul

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 18:43

Reclamă
Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România - Olanda

Edi Iordănescu / Profimedia

Edi Iordănescu a fost inclus în topul selecționerilor de la EURO 2024! Tehnicianul echipei naționale i-a dat pe spate pe jurnaliștii din Italia, care au alcătuit clasamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr. a dus România în „optimile” EURO 2024, după o pauză de 24 de ani. Tricolorii au câștigat Grupa E a turneului final, după 1-1 cu Slovacia. Meciul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu, în topul selecționerilor de la EURO 2024!

Jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com au oferit note pentru toți selecționerii de la EURO 2024, pe care i-au pus și într-un clasament.

Edi Iordănescu a primit nota de 6,5 și s-a clasat pe locula l 6-lea, la egalitate cu Murat Yakin, selecționerul Elveției.

Clasamentul este condus de Luis de la Fuente (Spania, nota 7.17), în timp ce pe poziția a 2-a se află Ralf Ragnick (Austria, nota 6,83). Ultimul loc de pe podium este ocupat de Julian Nagelsmann (Germania, nota 6,67), la egalitate cu Vicenzo Montella (Turcia) și Willy Sagnol (Goergia).

Reclamă
Reclamă 4

De notat este faptul că Edi Iordănescu i-a depășit, în acest top, pe Luciano Spaletti (Italia), Domenico Tedesco (Belgia), Ronald Koeman (Olanda), Gareth Southgate (Anglia) și Didier Deschamps (Franța).

Iată topul selecționerilor de la EURO 2024:

Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu

Calificarea naționalei României în optimi la EURO 2024 nu l-a dat pe spate pe Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a lansat o provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu. Acesta vrea să se ia la întrecere cu selecționerul tricolorilor, după turneul final din Germania.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera își dorește să se organizeze cu amical între FCSB și naționala României. Becali s-a amuzat copios și este convins că deținătoarea titlului din Liga 1 ar câștiga fără probleme.

Milionarul român este sigur și că FCSB va scoate mai mulți fani în stradă în cazul în care va obține calificarea în grupele Champions League.

”(Vă doriți să scoată FCSB oameni în stradă cum a scos naționala?) Hai să vă spun ceva. Când intrăm noi în UCL, vor ieşi cu adevărat. Nu așa, ce a ieșit acum. FCSB e mai tare decât echipa naţională. E mai tare!

În plus, eu îi arunc mănuşa lui Edi. El să vină cu echipa națională, eu cu FCSB. Să jucăm un meci amical. Hai să vedem dacă ești mai tare antrenor.

Jucătorii mei să rămână la mine, că și așa nu joacă. Olaru nu joacă. Singurul e Coman, pe care îl bagă pentru că îi este frică. Îi e frică că primește gol„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Patru jucători de la FCSB sunt în lotul României la EURO 2024. Florinel Coman este singurul care a fost titular până acum.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și