Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 10:02

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte

Edi Iordănescu/ Profimedia

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Selecţionerul a oferit o reacţie emoţionantă, pe conturile sale de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 24 de ani, Edi Iordănescu a dus naţionala în fazele eliminatorii ale unui turneu final. România se va duela cu Olanda, pentru un loc în sferturi la EURO 2024.

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte

La câteva ore după finalul partidei cu Slovacia, Edi Iordănescu a postat o fotografie, pe paginile sale oficiale de socializare.

În imaginea postată de selecţioner sunt surprinşi toţi jucătorii naţionalei, bucurându-se la finalul meciului cu Slovacia. Iordănescu Jr i-a încurajat pe fani să se bucure pentru faptul că sunt români, dat fiind faptul că naţionala a reuşit o performanţă remarcabilă şi s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă.

„Bucurați-vă și fiți mândri că sunteți români”, a fost mesajul postat de selecţioner, la fotografia de grup cu jucătorii naţionalei.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a înregistrat o performanţă fabuloasă pe banca echipei naţionale, pe care o antrenează de la începutul anului 2022. Contractul cu „tricolorii”va expira imediat după EURO 2024, însă selecţionerul a dat deja de înţeles că îl va prelungi, mai ales după rezultatele obţinute în Germania.

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

Edi Iordănescu a avut o reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Selecţionerul României a spus că este „seara României” şi că toţi trebuie să fim mândri că suntem români.

Reclamă

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, după ce a remizat cu Slovacia. Mai mult, România a câştigat grupa şi va avea o misiune mai uşoară.

„Eu încep prin a face o reverenţă în faţa suporterilor. Ce am trăit aici, zilele acestea, trăieşti o dată în viaţă. Cred că în istoria echipei naţionale fanii nu au mai fost atât de implicaţi şi ataşaţi de echipă. Sunt mândri că sunt români. Vrem să nu îi dezamăgim şi muncim pentru asta. E momentul nostru, e seara României. Este şi ziua drapelului şi suntem mândri că suntem români”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro.

La Frankfurt, în faţa a peste 35.000 de fani români prezenţi în tribune, tricolorii au început cu dubla ocazie irosită de Andrei Raţiu – şut la colţul lung, respins de Dubravka, şi Ianis Hagi – reluare peste poartă. Slovacii au deschis scorul în minutul 24, când Ondrej Duda a reluat în plasă, cu capul, centrarea lui Kucka. În minutul 34 Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko şi, după consultarea VAR, arbitrul german Daniel Siebert a dictat penalty pentru România. A executat cu sânge rece Răzvan Marin care a egalat situaţia pe tabelă, 1-1.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și