Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024: „Nu va fi uşor!”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 20:47

Reclamă
Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024: „Nu va fi uşor!

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. Selecţionerul s-a declarat convins de faptul că echipa naţională poate ieşi din grupă, mărturisind că jucătorii trebuie să aibă cât mai multe meciuri jucate până la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E de la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Edi Iordănescu a dezvăluit că va începe să analizeze fiecare naţională în parte pe care o va întâlni România la EURO 2024. Selecţionerul le-a cerut jucătorilor să joace cât mai bine la echipele de club, până la startul turneului final din Germania.

Iordănescu Jr a oferit detalii şi despre contractul pe care îl are cu FRF, mărturisind că acesta s-a prelungit automat după calificarea României la EURO 2024. Selecţionerul a dezvăluit că se va trage linie după ce parcursul României în Germania se va încheia, şi atunci va decide dacă va continua sau nu pe banca echipei naţionale.

„Sunt sigur că acest grup minunat poate produce performanţă. E prematur să mă pronunţ despre fiecare adversar în parte, aşteptăm să vedem cine va fi şi al treilea adversar. De mâine începe o perioadă de studiu, monitorizare, şi vom fi atenţi la strategia pe care o vom folosi. E important ca băieţii mei să joace bine la cluburi. Au fost în multe momente în care jucau mai bine la echipa naţională decât la cluburi, dar acum trebuie să se schimbe asta. Trebuie să vină pregătiţi. Cum am spus când am venit, vom fi la EURO, suntem acolo. Acum spun că avem şanse să ieşim din grupe, deşi nu va fi uşor.

Reclamă

Am fost fericit pentru că ne-am îndeplinit obiectivul. Am făcut un pas în faţă, comparativ cu Liga Naţiunilor. Timpul va fi principalul inamic, dar deja am construit o bază, o fundaţie, pentru a ieşi din grupe. Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm, să le îmbunătăţim.

Contractul s-a auto-prelungit după calificarea la EURO. Gândurile mele merg către procesul de pregătire, să venim cât mai bine şi competitivi la turneu, trebuie să avem băieţi cu jocuri în picioare. Am încredere că putem ieşi din grupe, alături de românii noştri în tribune. Ce va fi după EURO, vom trage linie, vom analiza, şi vom lua decizia în privinţa contractului. Să ieşim din grupă este un prim pas. Luăm pas cu pas, paşi siguri, corecţi, şi vom vedea”, a declarat Edi Iordănescu, conform sport.ro.

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024 sunt cunoscute, după ce tricolorii şi-au aflat adversarele de la turneul de la anul, din Germania, în urma tragerii la sorţi de sâmbătă, ce a fost live text pe as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda) şi va lupta pentru a ajunge a doua oară în istorie în fazele eliminatorii. Singura asemenea performanţă a fost în 2000, când am pierdut în sferturile de finală în faţa Italiei, 0-2.

Grupa E

  • România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, Allianz Arena, Munchen
  • Belgia – România – 22 iunie, RheinEnergieStadion, Koln
  • Slovacia- România – 26 iunie, Waldstadion, Frankfurt
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și