Închide meniul

„Ei sunt esenţiali!” Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

Publicat: 20 iunie 2024, 16:37

Reclamă
„Ei sunt esenţiali! Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Mircea Rednic nu s-a ferit şi a analizat naţionala României în presa din Belgia. „Puriul” a scos în evidenţă jucătorii lui Edi Iordănescu care ar putea face diferenţa în meciul din etapa a doua a grupelor de la EURO 2024. Cu o victorie, tricolorii sunt siguri de calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la UTA a afirmat că fundaşii centrali care au blocat starurile Ucrainei sunt „esenţiali” pentru România. Rednic i-a amintit şi pe Florinel Coman, Ianis Hagi, Dennis Man şi Nicolae Stanciu.

Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia

Fost antrenor în Belgia, Mircea Rednic şi-a anunţat verdictul după ce a analizat post cu post fotbaliştii din naţionala României. Sunt probleme la fundaşii laterali, iar Dennis Man poate fi „eroul” reprezentativei tricolore.

România nu este o echipă care se remarcă prin calități individuale. Sunt trei jucători, din punctul meu de vedere, care ies în față: Florinel Coman, Dennis Man și Ianis Hagi.

L-am mai putea adăuga pe Nicolae Stanciu, dar el a făcut o alegere în carieră dictată de alte rațiuni decât cele sportive. Restul sunt o formație de furnici lucrătoare cu o mentalitate foarte bună.

Reclamă
Reclamă

Drăgușin și Burcă, în centrul defensivei, sunt esențiali. Există unele semne de întrebare în flancul stâng, acolo unde Bancu nu are rezervă, iar Rațiu joacă în dreapta.

Doar Drăguș e mai tehnic. Pericolul vine din linia a doua, cu jucători precum Man, fără îndoială unul dintre cei mai interesanți jucători, urmărit de mai multe cluburi germane. Este bun în duelurile unu la unu și capabil să creeze pericol cu șuturi de la distanță„, a declarat Mircea Rednic pentru La Derniere Heure, citat de gsp.ro.

Meciul România – Belgia, din grupa E de la EURO 2024, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 22:00.

Reclamă

Doi „tricolori”, în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024

Doi „tricolori” au fost incluşi în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024. L’Equipe a realizat primul 11, iar după victoria de senzaţie înregistrată de România cu Ucraina, doi jucători ai lui Edi Iordănescu au fost incluşi în cea mai bună echipă.

Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin au fost incluşi de cotidianul francez în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024. Căpitanul naţionalei a marcat un gol de senzaţie în poarta Ucrainei, în timp ce cel mai scump jucător român din istorie a avut o evoluţie impecabilă în apărare, câştigând toate duelurile.

Radu Drăguşin face pereche în apărare cu Ruben Diaz, stopperul Portugaliei şi al lui Manchester City, care a avut o evoluţie solidă în victoria lusitanilor cu Cehia.

De cealaltă parte, Nicolae Stanciu împarte linia ofensivă de trei jucători, din primul 11 realizat de francezi, cu Jamal Musiala, cel care a marcat un gol pentru Germania în duelul cu Scoţia, şi cu Arda Guler, puştiul minune al Turciei şi al lui Real Madrid, care a punctat în duelul cu Georgia.

Cum arată primul 11 realizat de L’Equipe, după prima etapă a grupelor EURO 2024:

Dubravka (Slovacia) – Muldur (Turcia), Drăguşin (România), Dias (Portugalia), Ake (Olanda) – Ruiz (Spania), Barella (Italia) – Guler (Turcia), Stanciu (România), Musiala (Germania) – Havertz (Germania)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și