Închide meniul

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024! Care va fi jucătorul-cheie din lotul „tricolorilor”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 9:18

Reclamă
Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024! Care va fi jucătorul-cheie din lotul „tricolorilor

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024

Jucătorii României, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024. Presa britanică i-a analizat pe „tricolori”, cu o săptămână înainte ca aceştia să debuteze la turneul final, şi le-a prezis parcursul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va pleca astăzi către Germania. În primul meci din grupe, „tricolorii” vor înfrunta Ucraina, pe 17 iunie.

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024

Englezii sunt de părere că naţionala României se va lupta pentru locul secund din grupă cu Ucraina, Slovacia fiind echipa cotată cu cele mai mici şanse din Grupa E. Jurnaliştii britanici au amintit de parcursul bun al „tricolorilor” din preliminarii, atunci când reuşeau să câştige grupa, fără înfrângere.

Totodată, aceştia au mai precizat şi care va fi jucătorul-cheie al naţionalei, în Germania. Englezii îl numesc pe Radu Drăguşin ca fiind cel mai important om din lotul României.

„Revenită la turneele finale după 8 ani, România ar trebui să aibă multă încredere, după ce a câștigat grupa din preliminarii la diferență de 5 puncte și a fost neînvinsă. În lot, sunt câteva nume familiare pentru fanii englezi. Cel mai important este al fundașului lui Tottenham, Radu Drăgușin. El a ajuns la Spurs de la Genoa, în ianuarie, însă și-a găsit cu greu loc în primul 11. Dar, la doar 22 de ani, este o achiziție de viitor și va primi mai multe șanse în următorul sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Selecționer este Edward Iordănescu. Tatăl său, Anghel Iordănescu, a antrenat echipa la Cupa Mondială din 1994, care a ajuns în sferturile de finală. O performanță greu de repetat. Omul-cheie este Radu Drăgușin, care face eforturi pentru a-și găsi locul în primul 11 la echipa de club. În dese rânduri, jucători ca el evoluează bine la nivel internațional.

Cu Belgia pregătită să câștige Grupa E și Slovacia candidată la ultimul loc, lupta pentru poziția a 2-a se va da între Ucraina și România. Dacă România va termina pe 3, ar putea întâlni Anglia”, au notat jurnaliştii de la thesun.co.uk.

Echipa naţională a României pleacă azi în Germania pentru EURO 2024

Echipa naţională a României pleacă luni în Germania pentru EURO 2024, competiţie ce se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Reclamă

În Germania, tricolorii vor fi cazaţi la Hotel Melchior Park, 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness, şi a fost deschis în 2017.

Tricolorii se vor pregăti la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Würzburger Kickers. Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:48

„Atunci s-a născut noua generație!” Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

14:38

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

14:29

„A venit în cameră” Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

14:08

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

13:56

Olanda – Franța LIVE TEXT 22:00. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Echipele probabile

13:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și