Închide meniul

Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024! Anunţul de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 10:02

Reclamă
Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024! Anunţul de ultim moment

Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024

Gareth Southgate/ Profimedia

Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024. Oficialii Federaţiei vor ca selecţionerul să continue pe banca Angliei, indiferent de rezultatul obţinut în duelul cu Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Campionatului European din Germania, Spania – Anglia, va fi duminică, de la ora 22:00. Duelul de la Berlin va fi în format live text, pe AS.ro.

Englezii i-au decis viitorul lui Gareth Southgate, chiar înainte de finala EURO 2024

Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment despre viitorul lui Gareth Southgate. Deşi a fost criticat de fani, pentru jocul modest prestat de naţionala Angliei la EURO 2024, acesta este dorit în continuare pe banca echipei.

Oficialii Federaţiei engleze insistă ca Southgate să îşi continue aventura pe banca naţionalei, şi pentru Campionatul Mondial din 2026. Fabrizio Romano a mai dezvăluit că se negociază la nivel intern viitorul lui Southgate, deoarece selecţionerul încă nu şi-a prezentat decizia.

„FA insistă ca Gareth Southgate să rămână, vrea ca el să fie managerul Angliei indiferent de rezultatul din finala Euro, cu Spania. Au avut loc deja discuţii interne pentru a confirma încrederea totală în Southgate”, a anunţat Fabrizio Romano, pe contul său oficial de X.

Reclamă
Reclamă 4

Gareth Southgate a calificat Anglia în a doua finală consecutivă de EURO. În 2021, englezii au fost învinşi dramatic de Italia, la loviturile de departajre.

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European

Selecţionerul Gareth Southgate a spus că Anglia a „oferit suporterilor unele dintre cele mai frumoase nopţi din ultimii 50 de ani”, referindu-se la calificarea de acum în finala EURO şi la cea de acum 4 ani, pierdută de englezi la lovituri de departajare cu Italia.

Englezii au obţinut o victorie dramatică în meciul cu Spania, cu 2-1. În minutul 90 rezerva Ollie Watkins a marcat pentru 2-1. Cu acest gol, a trimis Anglia în finala cu Spania.

Reclamă

Am acceptat postul pentru a încerca să îmbunătăţesc fotbalul englez şi acum suntem în a doua finală consecutivă. Acum trei ani a fost prima finală în peste 50 de ani. Acum suntem în prima de peste mări”, a declarat Southgate, conform BBC.

Le oferim oamenilor nopţi uimitoare. Le-am oferit suporterilor noştri unele dintre cele mai bune seri din ultimii 50 de ani. Sunt extrem de mândru de asta. Sunt încântat dacă toţi cei de acasă simt la fel ca noi şi ca cei de pe stadion. Dar nu am terminat. Avem cel mai mare test posibil pentru care să ne pregătim. Am venit aici pentru a încerca să câştigăm turneul şi acesta este în continuare obiectivul nostru”, a mai spus el.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și