Închide meniul

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 20:43

Reclamă
„Eu sunt vinovatul! Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția!

Profimedia

Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Marco Rossi, a afirmat că elevii săi au comis „greşeli pe care nu le fac de obicei”, sâmbătă, în cursul meciului pierdut în faţa Elveţiei, dar şi-a asumat responsabilitatea pentru debutul cu stângul la Campionatul European de fotbal – EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rugat să analizeze dificultăţile defensive ale echipei sale în prima repriză, antrenorul italian a răspuns: „Am avut o problemă tactică: ei au jucat cu un 3-4-3, care părea mai degrabă un 3-5-2. Michel Aebischer revenea într-o poziţie centrală şi am avut probleme să gestionăm aceste schimbări, să facem presing, iar el a fost foarte liber în jocul său. La pauză, le-am spus ce trebuia făcut, însă primisem deja două goluri”

Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția!

„Prima repriză a fost slabă, cu excepţia primelor 7-8 minute. În faţa unor astfel de echipe, dacă jucăm aşa, avem probleme. Este greu să vorbesc şi să analizez acest meci. Nu vreau să numesc vinovaţi, eu sunt primul vinovat pentru că sunt antrenor şi îmi asum responsabilităţile. Astăzi am avut lacune, jucătorii nu fac de obicei astfel de greşeli”, a adăugat Rossi, citat de agerpres.ro.

Întrebat dacă meciul cu Scoţia va fi decisiv pentru calificare, selecţionerul Ungariei a precizat: „Dacă ne uităm la statutul nostru, vom juca cu Germania peste trei zile şi nu cred că cineva va paria un euro pe Ungaria. Poate credeţi că este imposibil, dar la precedentul EURO am încasat trei goluri în finalul meciului cu Portugalia, am remizat cu Franţa şi am fost la şase minute de calificare împotriva Germaniei. Dar data aceasta este o altă echipă germană. Acolo, am spus mereu că Germania este cea mai mare favorită a acestui EURO”

Selecţionata Elveţiei a învins formaţia Ungariei cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă, la Koln, graţie golurilor marcate de Kwadwo Duah (12), Michel Aebischer (45) şi Breel Embolo (90+3), în timp ce golul de onoare al Ungariei a fost semnat de Barnabas Varga (66).

Reclamă
Reclamă 4

Următoarele meciuri din Grupa A, Germania – Ungaria şi Scoţia – Elveţia, se vor disputa pe 19 iunie.

Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția!

Jurnaliștii maghiari au transmis că echipa națională nu a avut un joc strălucit, acesta fiind catalogat drept „mult sub ce putea echipa”.

„În ciuda rugăciunilor din Catedrala din Koln, nici măcar Dumnezeu nu ne-a putut ajuta. Campionatul Europen a început cu o înfrângere.

Reclamă

Deși s-a îmbunătățit după pauză, naționala Ungariei a început EURO cu o înfrângere. În prima repriză, echipa a jucat sub ce putea, a avut o șansă să egaleze, dar a mai primit un gol pe final de repriză.

S-a terminat 3-1 pentru Elveția. Turneul continuă cu meciul împotriva Germaniei, miercuri”, au scris jurnaliștii de la sportal.hu.

De asemenea, și publicația Nemzeti Sport a vorbit despre primul meci de la EURO. Jurnaliștii acestei publicații s-au arătat îngrijorați de prestația lui Dominik Szoboszlai, căpitanul selecționatei.

„Cel mai îngrijorător lucru a fost că Dominik Szoboszlai a avut mult mai puțin mingea decât de obicei. Vedeta lui Liverpool a demonstrat de mai multe ori la echipa națională că poate prelua ștafeta atunci când casa arde (ca în meciurile din Lituania sau Bulgaria), dar de data aceasta nu a reușit să preia inițiativa.

Ceea ce este și mai surprinzător este că și de această dată e că fazelel sale fixe au fost imprecise, în decurs de câteva minute a executat atât un corner, cât și o lovitură liberă prea lungă, ceea ce nu este tipic pentru el”, a notat și publicația menționată anterior.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:59

Gigi Becali – Marius Şumudică, dialog savuros: „Lasă caterinca, străinilor nu le place!” / „Nu mă ia nimeni! Nu am valoare”

9:34

Unul dintre starurile Ucrainei, reacţie fermă după eşecul cu România! Care a fost „cheia” succesului „tricolorilor”

9:30

VideoDavid Popovici luptă pentru semifinalele de la 200 m liber, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (10:30)

9:17

David Popovici a scăpat de Caeleb Dressel la Jocurile Olimpice 2024! Americanul nu s-a calificat la proba de 100 m liber

9:13

Doi „tricolori”, în echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024! Cum arată primul 11 realizat de L’Equipe

9:03

VideoDavid Popovici, mesaj ameninţător pentru toţi rivalii, înainte de Jocurile Olimpice: „Vrea să dobor recordul mondial”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și