Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase ştie cum poate trece România de grupe la EURO 2024: „Nu există meci uşor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 18:47

Florin Tănase ştie cum poate trece România de grupe la EURO 2024: „Nu există meci uşor!

Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO

Florin Tănase, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Florin Tănase ştie cum poate trece România de grupe la EURO 2024. Internaţionalul român, care evoluează la Al-Akhdoud, a declarat că toate partidele naţionalei de la turneul final vor fi extrem de dificile, însă „tricolorii” trebuie să păstreze aceeaşi atitudine ca cea din preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E de la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

Florin Tănase ştie cum poate trece România de grupe la EURO 2024

Florin Tănase şi-a dat verdictul, după ce a aflat adversarii naţionalei de la EURO 2024. Atacantul a declarat că „tricolorii” trebuie să fie încrezători la turneul final, mărturisind că aceştia pot trece de grupe.

Tănase nu se sperie nici de Belgia, cea mai bine cotată echipă din grupa României. Acesta a amintit de victoria României cu Elveţia, din preliminarii, mărturisind că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă şi la turneul final de anul viitor, la care speră să participe şi el.

„Normal, nu există meci uşor la EURO, dar trebuie să fim încrezători şi să fim umili ca şi până acum. Cu siguranţă vom face un EURO reuşit.

Reclamă

Orice jucător îşi doreşte să ajungă la un turneu final, dar mai este mult până la turneul final. Sper să fiu sănătos vom vedea.

(N.r. E prea măreţ obiectivul de a ne califica în optimi) Nu, de ce să fie? Dacă am reuşit să învingem şi Elveţia, de ce nu putem învinge Slovacia, Ucraina, chiar şi Belgia.

(N.r. Despre amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia) Două amicale bune, de pregătire. Cu Columbia cu siguranţă va fi un meci frumos”, a declarat Florin Tănase, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Florin Tănase a avut prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Atacantul de 28 de ani a fost decisiv în victoria obţinută de Al-Akhdoud în confruntarea cu Al-Taee. A înscris singurul gol şi şi-a ajutat echipa să se îndepărteze de zona retrogradării. A urcat chiar pe locul 12 în clasament.

Tănase a marcat în minutul 56, în disputa în care la gazde a fost titular şi Andrei Burcă. Fostul căpitan al FCSB-ului i-a dat lovitura de graţie lui „Reghe”, chiar dacă nu era în cea mai bună formă fizică.

„Sunt cam răcit. Chiar mă gândeam înainte de meci că nu o să pot să joc, din cauza răcelii. Am făcut-o şi mă bucur că am reuşit să marchez. A fost un gol ca toate celelalte, un gol de trei puncte. Important pentru echipă pentru că aveam nevoie de cele 3 puncte.

(A fost special că ai înscris împotriva lui Reghecampf?) Nu, nu! M-aş fi bucurat mai mult, sincer, dacă marcam împotriva unui antrenor străin„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și