Închide meniul

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2024, 20:05

Reclamă
Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României

Florinel Coman, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Florinel Coman a fost OUT de la antrenamentul României de luni seară. Atacantul de 26 de ani al lui Edi Iordănescu nu s-a pregătit alături de coechipieri cu o zi înaintea meciului cu Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu are bătăi de cap. „Mbappe” a acuzat probleme medicale şi rămâne de văzut dacă va fi apt de joc în confruntarea care poate fi una istorică pentru tricolori.

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României

Din informaţiile AS.ro, Florinel Coman şi staff-ul tehnic au luat decizia să nu se rişte nimic, mai ales că ploua şi terenul de antrenament era ud. Acesta a fost motivul pentru care starul de la FCSB a rămas la vestiare.

Florinel Coman are anumite probleme la genunchi, dar cel mai probabil va putea juca în partida „de foc” cu Olanda.

Coman a fost titular în ultimul meci al naţionalei României din Grupa E. A jucat 58 de minute împotriva Slovaciei. În locul lui a intrat Deian Sorescu, cel care ar putea fi titular împotriva trupei lui Koeman. Nicuşor Bancu este suspendat.

Reclamă
Reclamă 4

Cotat la 7 milioane de euro, Florinel Coman vine după cel mai bun sezon din carieră. A marcat 18 goluri şi a oferit 10 pase decisive. A contribuit decisiv la titlul câştigat de FCSB.

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Reacţia lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu cere concentrare maximă în lot şi a lăudat starurile lui Ronald Koeman. E convins că, după eşecul cu Austria, olandezii vor arăta total altfel.

În urmă cu 30 de ani, Anghel Iordănescu scria istorie la Pasadena. România învingea atunci Argentina, scor 3-2, graţie dublei lui Ilie Dumitrescu şi Gică Hagi. Acum pot da marea lovitură Edi Iordănescu şi Ianis Hagi.

Reclamă

Când joci cu istoria în faţă, normal că te pregăteşti să pui tot ce e mai bun în joc. Nici măcar un amical nu îl pregăteşti superficial. Cu atât mai mult un meci care poate să te ducă în sferturi de finală la EURO 2024. Nu va fi uşor. Realist, spun că Olanda este favorită, are în favoarea ei palmaresul, experianţa, jucători de piaţă cu o valoare deosebită, cota de piaţă de aproape un miliard. Şi noi avem setul nostru de atuuri, am consolidat un grup solid şi avem o ţară care respiră în acelaşi timp echipa naţională.

(Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?) Cu siguranţă că ne inspirăm şi din trecut, ne place să ne uităm la trecutul nostru frumos, au fost momente fantastice atunci. Eu am fost prezent acolo. Acum vorbim de altă generaţie, ne dorim să ne jucăm şansa şi o vom juca. Ştim că trebuie să jucăm aproape de perfecţiune pentru a scoate un rezultat bun. Nu vă lăsaţi înşelaţi de anumite momente din jocul Olandei sau de un rezultat. Sunt jucători valoroşi, meciul trecut ei erau deja calificaţi. Echipele de nivelul ăsta au o capacitate fantastică de a se aduna„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României în optimile de la EURO 2024

Latifundiarul din Pipera este încântat că Florinel Coman a fost titular din nou la prima reprezentativă. Becali a anunțat că îl va și suna pe selecționerul României. A făcut un anunț și despre șansele ca Florinel Coman să plece de la FCSB la arabi.

Ei sunt obligaţi, bagă banii şi gata. Când semnează, bagă banii şi gata. Am vorbit cu Florinel. I-am spus un lucru, nu-i dă nimeni două milioane, uită-te la Stanciu, la Man. Doar acolo îi dă două milioane. El n-a jucat cine ştie ce, a jucat mai mult fundaş. Nu-l critic pe Edi, ce a făcut, a făcut foarte bine.

(N.r. Aţi vorbit cu el) Dacă e, o să-l sun să-l felicit. Când ajungi în situaţii din astea, vrei linişte mai mult. O să-l sun şi o să-i zic…vezi, dacă ai fost corect, dacă l-ai băgat pe Coman. D-aia l-a şi băgat, a mizat pe rugăciunea mea.

Sunt mulţumit că l-a băgat pe Coman. Dacă nu-l băga pe Coman, gol în minutul trei. Acum dacă nu o să-l bage pe Coman, să vadă el, în minutul doi, gol. Treaba lui! Să nu-l bage în meciul următor şi vede el!„, a declarat Gigi Becali.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:00

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: „Îşi betonează defensiva”

19:28

Gigi Becali a anunţat înlocuitorul ideal pentru Edi Iordănescu la naţionala României: „L-aş pune în 3 secunde!”

19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și