Închide meniul

Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024: „Visez la semifinală!” Au prezentat trofeul la Bucureşti

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 18:58

Reclamă
Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024: „Visez la semifinală! Au prezentat trofeul la Bucureşti

Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024

Florinel Coman şi Darius Olaru, cu trofeul EURO/ AntenaSport

Florinel Coman şi Darius Olaru au dezvăluit ce obiective au înainte de EURO 2024. Căpitanul de la FCSB a declarat că îşi doreşte să ajungă până în careul de aşi al turneului final din vară. De asemenea, „Mbappe” a mărturisit că este un vis realizabil cucerirea marelui trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Darius Olaru au prezentat trofeul EURO 2024, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Bucureşti. Şi Nicuşor Bancu, căpitanul celor de la Universitatea Craiova, a fost prezent la eveniment.

Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024

Florinel Coman a dezvăluit că primul pas spre un traseu bun al României la EURO 2024 va fi o victorie în primul meci din grupă, meci în care România urmează să se dueleze cu echipa care se va califica la turneul final din play-off. Vedeta celor de la FCSB a transmis că grupa „tricolorilor” este una accesibilă, fiind cu gândul doar la victorii.

„Mă gândesc la turneul final. E un vis realizabil să ridicăm trofeul, primul pas este să începem cu o victorie. Important e debutul.

(n.r. cum ar fi să câștige România EURO 2024) Ne gândim foarte departe, dar în viitor, cu un proiect bine pus la punct și cu copiii care vin din spate, e posibil. Grupa noastră e grea, dar accesibilă. Mă gândesc să câștigăm meciurile, dacă marchez, e un plus”, a declarat Florinel Coman.

Reclamă

De asemenea, şi Darius Olaru a oferit declaraţii, mărturisind că visează să joace alături de România în semifinalele Campionatului European din vară.

„Nu m-am gândit acum 3 ani că voi fi așa aproape de acest trofeu. Aș lua pas cu pas. Să ieșim din grupă. Visez la o semifinală. În 2016 eram probabil încă la juniori, nu visam să fiu aici, în această postură, aproape de acest trofeu„, a transmis şi Darius Olaru.

Florinel Coman e de neoprit. Cifre fabuloase pentru „Mbappe de România” în acest sezon

Florinel Coman e de neoprit. Cifre fabuloase pentru „Mbappe de România” în acest sezon al Ligii 1. Cu FC Botoşani, Coman a avut nevoie de doar 6 minute să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Şut i-a dat o pasă genială lui Florinel Coman, peste apărarea celor de la FC Botoşani. Coman a câştigat duelul de viteză cu Dimitrov şi l-a învins pe Ducan cu o scăriţă de efect.

Florinel Coman a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. În minutul 10, Coman a fost aproape de gol. „Mbappe de România” a tras pe poartă direct din corner, dar mingea a lovit bara.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și