Închide meniul

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2024, 9:03

Reclamă
Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în LEquipe

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L'Equipe

Jucătorii Angliei, după golul marcat de Jude Bellingham în meciul cu Serbia / Profimedia

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia. Vicecampioana Europei a debutat la turneul final din Germania cu o victorie la limită, scor 1-0 în faţa Serbiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham, starul celor de la Real Madrid, a fost unicul marcator al partidei. El a înscris în minutul 13, din centrarea lui Saka. Cu toate acestea, englezii nu au impresionat la primul meci de la acest Campionat European.

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

Cele mai importante publicaţii din Europa au criticat jocul englezilor din meciul de la Gelsenkirchen. Francezii de la L’Equipe i-au acordat nota 3 lui John Stones, fundaşul lui Manchester City, în timp ce spaniolii de la Marca şi Mundo Deportivo l-au scos în evidenţă doar pe Jude Bellingham şi că echipa lui Southgate va avea probleme cu adversari mai bine cotaţi.

Nici cei de la Bild nu i-au menajat pe englezi, pe care i-au avertizat că trebuie să ridice nivelul dacă au de gând să pună mâna pe trofeu pe 14 iulie, mai ales că vorbim despre o echipă naţională formată din o mulţime de câştigători de Premier League şi UEFA Champions League.

În ciuda acestor critici, Anglia este pe locul 1 în Grupa C, cu 3 puncte. Vicecampioana Europei este urmată de Slovenia şi Danemarca, cele două echipe care au remizat în celălalt meci al grupei, scor 1-1. Serbia este codaşa grupei, fără puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Etapa următoare, Anglia va juca împotriva Danemarcei, în timp ce Slovenia va întâlni Serbia.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024

Jude Bellingham a marcat în minutul 13 al duelului cu Serbia. Internaţionalul englez a punctat printr-o lovitură de cap perfectă, din centrarea lui Bukayo Saka.

Bellingham a ajuns astfel la cifre fabuloase, în acest sezon. Nu mai puţin de 25 de goluri şi 16 pase decisive a reuşit starul englez, atât pentru naţională, cât şi pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Reclamă

Jude Bellingham a marcat primul gol al naţionalei Angliei şi la Cupa Mondială din 2022. La momentul respectiv, mijlocaşul lui Real Madrid puncta în victoria categorică obţinută de englezi în faţa Iranului, scor 6-2.

Jude Bellingham a stabilit şi un record uriaş. Mijlocaşul a devenit primul jucător european care bifează trei turnee finale, înainte să împlinească vârsta de 21 de ani. Belligham a fost în lotul Angliei şi la EURO 2020, atunci când bifa trei meciuri, la doar 17 ani.

De asemenea, superstarul de la Real Madrid a devenit și primul jucător englez, care joacă la o echipă de club din afara Angliei, care marchează la Cupa Mondială și la un EURO.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și