Închide meniul

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2024, 10:47

Reclamă
George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024

Profimedia

George Puşcaş este aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024. Atacantul României ar putea ajunge la o echipă din preliminariile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş poate pleca de la Genoa după Campionatul European din Germania. Presa din Cipru anunţă că APOEL Nicosia negociază pentru atacantul român.

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024

„APOEL îşi continuă căutările. Avem detalii despre ţinta numărul 1 a campionilor în atac. Potrivit informaţiilor noastre, APOEL se află în discuţii cu internaţionalul român George Puşcaş, care se află alături de echipa sa naţională în Germania la EURO 2024.

Atacantul de 28 de ani aparţine de italienii de la Genoa şi, în acest an, a fost împrumutat timp de 5 luni la Bari. Cert este că negocierile sunt în desfăşurare„, scriu cei de la kerkida.net. 

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

George Pușcaș a transmis un mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Atacantul echipei naționale a dezvăluit că nu se teme de duelul din „optimile” EURO 2024.Înainte de marele meci, Pușcaș a transmis că România se poate impune în fața Olandei, dat fiind faptul că echipa națională arată ca o „familie” în teren.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, acesta a vorbit și despre Virgil van Dijk, vedeta Olandei, și a dat de înțeles faptul că nu se teme de fundașul lui Liverpool.

”Știm că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calitățile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. Ar trebui să fie mai atenți la noi, din moment ce ai spus că au fost ușurați când au aflat că joacă cu noi. O să îl ascultăm pe selecționer, care va pregăti bine partida. Este o performanță remarcabilă. Am celebrat ieri într-un stil mare, în familie, în familia galbenă, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Ne recuperăm și vom da totul contra Olandei.

(n.r.-Virgil van Dijk) E unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu pot să spun lucruri rele despre el. Mă gândesc că este un jucător excelent, un luptător. Vom juca împotriva tuturor, nu doar contra unui singur jucător. Eu cred că vom fi pregătiți la ora jocului, nu avem altceva de făcut. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România și cred că, dacă tot am ajuns aici, vom fi pregătiți de meciul cu Olanda.

Reclamă

Sunt recunoscător să pot să ajung la o asemenea competiție și să pot să înfrunt unul dintre cei mai buni jucători din lume. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat oportunitatea să pot să joc pentru România. Avem credință mare că putem bate Olanda. Sunt foarte entuziasmat pentru partida cu Olanda”, a spus George Pușcaș, la conferința de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

19:20

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și