Închide meniul
EXCLUSIV

Giani Kiriță știe câte puncte va obține România la EURO 2024! Verdict direct despre șansele tricolorilor

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 19:02

Reclamă
Giani Kiriță știe câte puncte va obține România la EURO 2024! Verdict direct despre șansele tricolorilor

Giani Kiriță știe câte puncte va obține România la EURO 2024!

Captură As.ro

Giani Kiriță știe câte puncte va obține România la EURO 2024! Fostul internațional a vorbit despre șansele primei reprezentative la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO pe data de 17 iunie. Primul meci al tricolorilor va fi împotriva Ucrainei, pe stadionul din Munchen. Pentru echipa națională urmează apoi meciurile cu Belgia și Slovacia.

Giani Kiriță știe câte puncte va obține România la EURO 2024!

Chiar dacă România nu a avut prestații bune în meciurile amicale din luna iunie, Giani Kiriță este de părere că tricolorii pot face o figură frumoasă la EURO. Fostul internațional a transmis că echipa națională poate obține 4 puncte în grupa E, acolo unde sa va duela cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

„După foarte mulți ani, toți românii au așteptat asta. Sper să ne prezentăm cum trebuie la EURO, ultimele meciuri au fost dezastruoase! Eu sper să facem 4 puncte, vreau să le dau încredere jucătorilor!

În viață trebuie să ai obiective mărețe. Poate o să fim noi surpriza frumoasă a Campionatului European. Moralul nu este unul bun, ultimul amical s-a terminat rușinos. Trebuie să revii la setările din fabrică și să faci o figură frumoasă!”, a spus Giani Kiriță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori

Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori! Presa din Hexagon a vorbit despre grupa E a Campionatului European din Germania, acolo unde jucătorii lui Edi Iordănescu se vor lupta pentru calificare cu Belgia, Ucraina și Slovacia.

România va debuta la turneul final pe data de 17 iunie, împotriva selecționatei din Ucraina. Urmează apoi duelurile cu Belgia (22 iunie) și cu Slovacia (26 iunie).

Presa din Franța este de părere că România ar putea fi una dintre surprizele de la EURO 2024. Jurnaliștii din Hexagon și-au argumentat opinia și au notat faptul că tricolorii au avut o campanie de calificare excelentă și că sunt capabili de rezultate mari.

Reclamă

„Dacă surpriza acestui EURO ar veni de la România? Românii sunt capabili de asta și au făcut deja senzație terminând campania de calificări pe un prim loc indiscutabil, în fața Elveției în special.

În 2016, tricolorii au fost foarte aproape de a surprinde Franța în meciul de deschidere al Euro (victorie cu 2-1 pentru Les Bleus în ultimele minute). Înainte de a lua în calcul calificarea, românii vor aborda această ediție din 2024 cu ambiția de a câștiga primul lor meci la Campionatul European din 2000 încoace, de la o victorie în fața Angliei (3-2).

De notat că România va aborda acest Euro cu Ianis Hagi, mijlocaș la Alaves (n.r. – între timp împrumutul la formația spaniolă i s-a încheiat și s-a întors la Rangers) și fiul lui Gheorghe Hagi, idolul poporului român”, a notat publicația RMC Sport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și