Închide meniul

„Sunt capabili de asta!” Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori!

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 16:50

Reclamă
„Sunt capabili de asta! Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori!

"Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!" Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Ianis Hagi / Profimedia

Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori! Presa din Hexagon a vorbit despre grupa E a Campionatului European din Germania, acolo unde jucătorii lui Edi Iordănescu se vor lupta pentru calificare cu Belgia, Ucraina și Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la turneul final pe data de 17 iunie, împotriva selecționatei din Ucraina. Urmează apoi duelurile cu Belgia (22 iunie) și cu Slovacia (26 iunie).

Francezii au analizat grupa României de la EURO și au venit cu un verdict surprinzător pentru tricolori

Presa din Franța este de părere că România ar putea fi una dintre surprizele de la EURO 2024. Jurnaliștii din Hexagon și-au argumentat opinia și au notat faptul că tricolorii au avut o campanie de calificare excelentă și că sunt capabili de rezultate mari.

„Dacă surpriza acestui EURO ar veni de la România? Românii sunt capabili de asta și au făcut deja senzație terminând campania de calificări pe un prim loc indiscutabil, în fața Elveției în special.

În 2016, tricolorii au fost foarte aproape de a surprinde Franța în meciul de deschidere al Euro (victorie cu 2-1 pentru Les Bleus în ultimele minute). Înainte de a lua în calcul calificarea, românii vor aborda această ediție din 2024 cu ambiția de a câștiga primul lor meci la Campionatul European din 2000 încoace, de la o victorie în fața Angliei (3-2).

Reclamă
Reclamă 4

De notat că România va aborda acest Euro cu Ianis Hagi, mijlocaș la Alaves (n.r. – între timp împrumutul la formația spaniolă i s-a încheiat și s-a întors la Rangers) și fiul lui Gheorghe Hagi, idolul poporului român”, a notat publicația RMC Sport.

Conducerea FRF, reacţie surprinzătoare după remiza României cu Liechtenstein

Conducerea FRF a avut o reacţie surprinzătoare după remiza României cu Liechtenstein. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, vede şi lucruri pozitive în urma rezultatului înregistrat de jucătorii lui Edi Iordănescu.

Partida dintre România şi Liechtenstein, ultimul meci de pregătire pentru EURO 2024, a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă

În urma acestei remize au apărut foarte multe reacţii negative. Mihai Stoichiţă consideră însă că acest rezultat reprezintă un lucru bun, în condiţiile în care un astfel de rezultat te pune pe gânduri înaintea unui turneu final:

„Eu am mare încredere în ei, i-am felicitat. Vă dați seama că nu au fost fericiți, dar trebuie să reducem amărăciunea și să mergem mai departe. A fost totuși un meci amical, o echipă care nu are cine știe ce jucători. Fiecare meci are istoria lui.

Este foarte bine că s-a întâmplat așa pentru că devii circumspect înainte de meciurile importante. E un lucru care te pune pe gânduri”, a declarat Mihai Stoichiţă, la digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:16

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Ocazie Raţiu. Clasamentul în timp real

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și