Închide meniul

„Golurile primite?” Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România: „Putem învinge astfel de echipe”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2024, 20:41

Reclamă
„Golurile primite? Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România: „Putem învinge astfel de echipe

Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România

Andriy Lunin, în timpul meciului România - Ucraina 3-0 / Profimediaimages

Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România în Grupa E de la EURO 2024. Portarul Ucrainei a primit trei goluri în meciul de pe Allianz Arena. Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57) l-au învins pe goalkeeperul lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Lunin a fost întrebat despre eroarea făcută la golul cu care căpitanul României a deschis scorul. Jucătorul cotat la 25 de milioane de euro şi-a asumat eroarea. Le-a transmis fanilor că echipa va arăta altfel cu Slovacia.

Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România

Golurile primite? Le-am văzut pe toate. La primul gol a fost greşeala mea tehnică, pur şi simplu s-a întâmplat. Nu există nicio explicaţie acolo. Apoi pur şi simplu nu am văzut mingea, au avut puţin noroc. La cel de-al treilea gol nu e ceva de rezolvat. Acestea au fost greşelile noastre, trebuie să le corectăm şi să mergem mai departe!

Este dificil, dar sunt meciuri o dată la trei zile. Nu avem de ales şi nu există timp. Trebuie să ne recuperăm şi să mergem mai departe. E greu să mai spunem acum, toată lumea este nervoasă. Au existat multe indicaţii tactice despre cum să corectăm situaţia. Toată lumea a înţeles totul perfect, au fost sfaturi despre ce avem de schimbat.

Dacă ne analizăm jocul şi eliminăm greşelile, putem învinge astfel de echipe şi trebuie să facem asta. Trebuie doar să evităm să mai facem astfel de greşeli„, a declarat Lunin, potrivit sport.ua.

Reclamă
Reclamă 4

România – Ucraina 3-0

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Meciul de la Munchen a început cu Ucraina presând, însă jucătorii lui Rebrov nu au reuşit să trimită nici un şut pe poarta lui Niţu şi tricolorii au profitat. Man i-a pasat lui Stanciu, în marginea careului, iar acesta şutat din prima propulsând balonul la vinclul porţii lui Lunin şi înscriind un gol fabulos, 1-0 pentru România în minutul 29. Man a trimis pe lângă poartă în minutul 38, pentru ca un minut mai târziu Stanciu să încerce poarta din corner şi să lovească bara.

Tricolorii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar startul reprizei secunde a adus minute excelente pentru elevii lui Edi Iordănescu. Răzvan Marin a majorat diferenţa pentru echipa noastră, în minutul 53, cu un şut de la 22 de metri care a trecut pe sub Lunin, iar minutul 57 a adus golul unui nesperat 3-0 pentru România: Man a driblat în careu, a trimis în faţa porţii şi Drăguş a înscris.

Reclamă

Ucrainenii au schimbat masiv, au încercat să pună presiune pe poarta lui Niţă, dar nu au reuşit să înscrie, deşi au avut o bară, prin Yaremchuk, în minutul 90+2, iar România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – M. Marin (AD. Rus 75), Fl. Coman (Mihăilă 62), R. Marin, Man (I. Hagi 62), Stanciu (Racoviţan 87) – Drăguş (Puşcaş 75). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

UCRAINA: Lunin – Konoplya (Tymchyk 72), Zabarniy, Matvyenko, Zinchenko – Shaparenko (Yaremchuk 62), Stepanenko (Brazhko 62) – Tsygankov (Yarmolenko 62), Sudakov (Malinovskyi 83) , Mudryk – Dovbyk. SELECŢIONER: Serghei Rebrov.

Cartonaşe galbene: R. Marin 79 / Konoplya 67

Arbitri: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Soderqvist (toţi din Suedia) – Espen Eskas (Norvegia)

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și