Închide meniul

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 15:37

Reclamă
Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: "Nu vreau să mă repet"

Ianis Hagi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ianis Hagi a avut o reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia. Ianis a negat toate acuzaţiile şi a transmis un mesaj emoţionant înaintea meciului cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a transmis un mesaj în care a negat acuzaţiile conform cărora el nu ar fi mers să-i salute pe fani şi pe coechipierii săi la finalul partidei cu Belgia de la Koln. El a afirmat că naţionala României este ca o familie şi că este o onoare să poarte tricoul primei reprezentative.

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susţin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul şi colegii mei. Vreau să clarific această situaţie şi să vă asigur că aceste informaţii sunt complet neadevărate. Imediat după fluierul final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul şi aprecierea mea pentru voi, cei care ne susţineţi necondiţionat. De asemenea, am salutat toţi colegii mei înainte de a merge la vestiar. Pentru mine, echipa naţională a României este o familie.

Fiecare meci, fiecare antrenament şi fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de nepreţuit. Publicul român este minunat şi am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut şi voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susţineţi necondiţionat. Momentele petrecute împreună cu voi pe teren şi în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naţionalei şi să reprezint România în faţa voastră. Fiecare strigăt de încurajare şi aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine şi pentru echipă. Vă mulţumesc din suflet pentru susţinerea voastră constantă şi vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie„, a transmis Ianis Hagi, prin intermediul FRF.

„Nu se vede urât când numărul 10 e rezervă două meciuri la rând?” Răspuns categoric al lui Ianis Hagi

Răspuns categoric al lui Ianis Hagi, după Belgia – România, atunci când a fost întrebat despre faptul că a început ca rezervă cele două meciuri disputate de „tricolori” la EURO 2024. În meciurile cu Ucraina şi Belgia, Ianis Hagi a intrat în repriza secundă. România a învins Ucraina cu 3-0 şi a pierdut cu Belgia, scor 0-2.

Reclamă
Reclamă 4

La finalul partidei cu Belgia, Ianis Hagi a fost întrebat despre situaţia puţin obişnuită în care numărul 10 al unei echipe naţionale să fie rezervă în două meciuri la rând la un turneu final:

„Asta nu mai depinde de mine. Mister este cu deciziile. Cred că trebuie să-l întrebi pe dânsul.

Din punctul meu de vedere e că atunci când intru pe teren să-mi respect rolul. Cam asta este… Apoi întrebările de schimbări, cine joacă, cine nu joacă, cred că trebuiesc adresate antrenorului. Eu atâta timp cât voi voi juca la echipa națională, un minut sau 90, pentru mine este clar că trebuie să dau sută la sută”, a declarat Ianis Hagi, la finalul meciului cu Belgia.

Reclamă

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și