Închide meniul

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Ce speranţe are fostul internaţional

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 19:38

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Ce speranţe are fostul internaţional

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024. Componentul Generaţiei de Aur este optimist înaintea turneului final care va avea loc în Germania şi este convins că jucătorii lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu este încrezător, mai ales după ce tricolorii au încheiat pe primul loc grupa din preliminarii.

Ilie Dumitrescu abia aşteaptă să vadă România la EURO 2024

Fostul mare jucător al României l-a lăudat şi pe Edi Iordănescu pentru că a reuşit să creeze un nucleu important la echipa naţională:

„Generaţia actuală a ajuns la un nivel foarte bun şi sunt mândru că echipa noastră participă la un turneu final şi noi să fim implicaţi direct cu sufletul. Sunt fericit, Edi Iordănescu a făcut o treabă foarte bună, avem un nucleu important de jucători care a ajuns la un nivel foarte bun. Am terminat grupa pe primul loc, neînvinşi, sper ca la ora startului turneului final să fie la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre documentarul cu Generaţia de Aur, dar şi despre evenimentul de la finalul lunii mai, atunci când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur:

Reclamă

„Nu mi-am propus obiectivul acesta, sunt foarte fericit că acest documentar a ieşit. Retrăim momentele deosebite, speciale, din SUA. Avem cei mai importanţi antrenori din fotbalul românesc, începând cu Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu…persoane care au făcut istorie.

Vor veni trei din cei patru copii la eveniment. Mă bucur că s-a realizat, un proiect de suflet, e o poveste frumoasă pentru noi”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Florinel Coman şi Darius Olaru, obiective măreţe înainte de EURO 2024

Florinel Coman a dezvăluit că primul pas spre un traseu bun al României la EURO 2024 va fi o victorie în primul meci din grupă, meci în care România urmează să se dueleze cu echipa care se va califica la turneul final din play-off. Vedeta celor de la FCSB a transmis că grupa „tricolorilor” este una accesibilă, fiind cu gândul doar la victorii.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă gândesc la turneul final. E un vis realizabil să ridicăm trofeul, primul pas este să începem cu o victorie. Important e debutul.

(n.r. cum ar fi să câștige România EURO 2024) Ne gândim foarte departe, dar în viitor, cu un proiect bine pus la punct și cu copiii care vin din spate, e posibil. Grupa noastră e grea, dar accesibilă. Mă gândesc să câștigăm meciurile, dacă marchez, e un plus”, a declarat Florinel Coman.

De asemenea, şi Darius Olaru a oferit declaraţii, mărturisind că visează să joace alături de România în semifinalele Campionatului European din vară.

„Nu m-am gândit acum 3 ani că voi fi așa aproape de acest trofeu. Aș lua pas cu pas. Să ieșim din grupă. Visez la o semifinală. În 2016 eram probabil încă la juniori, nu visam să fiu aici, în această postură, aproape de acest trofeu”, a transmis şi Darius Olaru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și