Închide meniul

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 22:56

Reclamă
„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva! Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

Marius Şumudică / Hepta

Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică a fost dezvăluit chiar de antrenorul român. Şumudică a rămas şocat după ce a văzut partida dintrea Portugalia şi Georgia, scor 0-2. Rezultatul a avut un impcat direct pentru naţionala României care, în loc să joace cu Slovenia în optimi, se va duela cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică nu a înţeles de ce Roberto Martinez, selecţionerul Portugaliei, nu a schimbat sistemul când echipa sa era condusă cu 2-0.

Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

„Era 2-0 şi el (n.r. Roberto Martinez) continua să joace cu trei fundaşi centrali. Eu am văzut meciul. Opt schimbări făcute la portughezi, ei ştiind că au şase puncte şi câştigă grupa. Georgia este o echipă foarte agresivă, dar pe antrenorul Portugaliei nu l-am înţeles până în ultimul minut.

Nu am văzut în viaţa mea să nu schimbi sistemul, să rămâi în trei fundaşi centrali. Incredibil! La 2-0 nu a scos un fundaş central pentru a mai introduce un atacant. Nu a riscat deloc”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. „Tricolorii” au avut ghinion după ce au câştigat grupa şi vor juca cu cel mai greu adversar care s-a calificat de pe locul 3. Portugalia a pierdut cu Georgia, scor 0-2, şi va juca cu Slovenia, cea cu care se putea duela naţionala României.

Reclamă
Reclamă 4

În cazul în care Georgia nu câştiga cu Portugalia, România juca cu Slovenia pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024. România – Olanda se va juca pe 2 iulie, de la 19:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România a avut ghinion teribil, deşi a câştigat grupa E. Olanda este cea mai puternică echipă ce s-a califica de pe locul 3. Slovenia, Slovacia şi Georgia sunt celelalte echipe care s-au calificat de pe locul 3. România şi Olanda s-au mai întâlnit o singură dată la un Campionat European. În 2008, Olanda s-a impus cu 2-0 în faza grupelor.

Olanda s-a clasat pe locul 3 într-o grupă cu Polonia, Franţa şi Austria. A învins Polonia cu 2-1, a remizat cu Franţa, scor 0-0, şi a pierdut cu Austria, scor 2-3.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

9:30

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Startul, întârziat cu 10 minute

9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și