Închide meniul

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 17:41

Reclamă
„Își face propriul nume! Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România - Olanda!

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a fost analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Presa internațională i-a dedicat un articol „Prințului”, după calificarea tricolorilor în „optimile” EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a contribuit la calificarea României prin penalty-ul obținut în partida cu Slovacia. Răzvan Marin a transformat apoi lovitura de la 11 metri, iar tricolorii au obținut punctul necesar pentru calificare, dar și pentru câștigarea Grupei E.

Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda!

Înainte de marele meci cu Olanda, specialiștii de la Reuters au titrat: „Hagi junior își face propriul nume la Euro 2024”.

În articolul dedicat „Prințului”, aceștia au făcut o analiză a carierei sale și au venit și cu un verdict despre comparația lui Ianis cu Gică Hagi.

”Ianis Hagi a trebuit să trăiască până acum cu comparația făcută cu tatăl său, unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi, dar la Campionatul European din Germania are șansa de a-și face propriul nume.

Reclamă
Reclamă 4

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani a fost decisiv în partida României cu Slovacia, terminată la egalitate, 1-1, în ultimul meci din Grupa E, de miercuri, obținând penalty-ul din care Răzvan Marin a egalat.

Gheorghe Hagi a avut posibilitatea de a juca atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona într-o carieră importantă la nivelul echipelor de club și a condus Steaua București în finala Cupei Europei din 1989, pe care a pierdut-o în fața lui AC Milan.

Drumul fiului său a fost mai mult o luptă. Ianis a crescut în academia tatălui său și a fost debutat de către tatăl său la 16 ani, la clubul Viitorul Constanța.

Reclamă

Mai târziu s-a alăturat echipei italiene Fiorentina, Genk în Belgia și acum Rangers, în Scoția”, a notat publicația menționată anterior.

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024

Ilie Dumitrescu a făcut scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024. Fostul mare internaţional român l-a lăudat pe Ianis după ce a scos penalty-ul care a calificat România în optimile de finală la EURO 2024.

Ilie Dumitrescu a spus că Ianis Hagi a fost criticat pe nedrept pentru evoluţiile sale şi că în partida cu Slovacia a arătat că are personalitate. România se va lupta cu Olanda pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024.

”Ianis a arătat, chiar dacă nu a jucat foarte mult, că este unul dintre puținii jucători cu personalitate în momentele cheie.

A fost criticat după primele meciuri, l-au făcut cum au vrut ei, dar a arătat că este singurul care are personalitate și își asumă în momentele decisive”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

19:20

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și