Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 12:46 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 19:02

Reclamă
Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024 - frf.ro

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024. Arbitrul român se află pe lista celor 18 arbitri care vor fi prezenţi la competiţia din Germania, din această vară. Împreună cu asistenţii lor, aceştia vor conduce cele 51 de partide de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lista oficială anunţată de UEFA, se află patru români: Istvan Kovacs (arbitru de centru), Vasile Marinescu și Ovidiu Artene (asistenţi) şi Cătălin Popa (arbitru VAR).

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Lista celor 18 arbitri de centru prezenţi la EURO 2024: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franța), Danny Makkelie (Țările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveția), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franța), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania). Acestora li se vor alătura, din Argentina, Facundo Tello împreună cu doi arbitri asistenți.

„În pregătirea pentru EURO 2024, toți arbitrii nominalizați vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt”, se arată pe frf.ro.

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs

Nu toată lumea apreciază prestaţiile arbitrului din Carei. Recent, Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul mare arbitru român, care a deținut și clubul de fotbal FC Vaslui, nu a avut milă de centralul român al momentului.

Reclamă

Porumboiu l-a atacat pe arbitrul din Carei după meciul Barcelona – PSG 1-4, partidă în care Kovacs i-a eliminat pe Araujo și Xavi. Prestația românului a fost una controversată, iar presa spaniolă l-a taxat rapid pentru modul în care a gestionat partida.

“Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o exceăție. Două echipe frumoase, bineînțeles, și PSG, și Barcelona, și sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am niște amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra niște meciuri.

A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului. El face și greșeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinații. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, la sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și