Închide meniul

Jesus Navas se va retrage de la echipa națională după finala EURO 2024! Vedeta Spaniei a făcut anunțul: „E ultimul meci!”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 9:16

Reclamă
Jesus Navas se va retrage de la echipa națională după finala EURO 2024! Vedeta Spaniei a făcut anunțul: „E ultimul meci!

Jesus Navas se va retrage de la echipa națională după finala EURO 2024!

Jesus Navas / Profimedia

Jesus Navas se va retrage de la echipa națională după finala EURO 2024! Fundașul legitimat la Sevilla a făcut anunțul, chiar înainte de marele meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala EURO 2024, dintre Spania și Anglia, este programată duminică, de la ora 22:00. Ultimul meci al Campionatului European va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jesus Navas se va retrage de la echipa națională după finala EURO 2024!

„Acesta este ultimul meu meci. Am probleme la şold de ceva timp, dar fotbalul este totul pentru mine. Insist pe dorinţa pe care am avut-o întotdeauna de a da totul.

Trebuie să mori în fiecare moment. Este ceva unic şi este un motiv de mândrie pentru mine (să fiu considerat o legendă în Spania). Să ştiu că, dacă continui după atâta timp, este pentru că am muncit din greu”, a declarat el . „La 38 de ani, este incredibil să joc încă”, notează news.ro.

La 38 de ani, fundaşul cu 56 de selecţii (din 2009) a câştigat totul cu La Roja, inclusiv o Cupă Mondială, un Euro şi o Ligă a Naţiunilor, dar el speră să adauge o ultimă victorie pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Reclamă
Reclamă 4

„Anglia este o echipă mare, cu talent individual. Va fi un meci greu, dar jucăm într-o mare competiţie. Ar fi minunat să câştigăm Euro, mai ales pentru coechipierii mei şi pentru fani, care merită”, a declarat Jesus Navas.

Aflat sub contract până în decembrie 2024 cu Sevilla, fundaşul dreapta a confirmat că este puţin probabil să rămână la clubul andaluz şi după finalul anului. „Am decis să rămân până în decembrie într-o situaţie complicată pentru Sevilla. Asta e treaba mea ca şi căpitan”.

Dani Olmo, înainte de Spania – Anglia, finala EURO 2024

Dani Olmo a susţinut o conferinţă de presă înainte de Spania – Anglia, finala EURO 2024, ce va avea loc duminică, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT, pe as.ro.

Reclamă

„Dacă totul merge bine, de ce să schimbăm ceva? Este o idee de joc unică, care poate oricând fi îmbunătăţită. Ne vom pregăti pentru finală aşa cum am făcut-o şi pentru celelalte meciuri. Nu mă interesează dacă voi marca eu sau Unai Simon, cât timp vom câştiga meciul. Vor fi 11.000 de spanioli pe stadion şi 48 de milioane în Spania.

Avem şansa să câştigăm EURO după 12 ani şi asta ne dorim. M-am simţit foarte bine la EURO, eu şi cu Harry Kane suntem egali în clasamentul golgheterilor, dar, dacă va înscrie Fabian Ruiz, care are două goluri, sau chiar dacă va reuşi Morata un hat-trick voi fi la fel de fericit ca şi cum aş marca eu.

Mă simt foarte bine, sunt pregătit mental şi fizic. E o unică oportunitate, suntem la un meci distanţă de glorie. Nu vreau să mă gândesc acum la viitorul meu. Vreau să mă gândesc doar la câştigarea acestei finale. Cele mai bune două echipe au ajuns în finală”, a spus Olmo, citat de marca.com.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și