Închide meniul

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2024, 23:59

Reclamă
Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute

Joachim Andersen, după ce i-a fost anulat golul marcat împotriva Germaniei / Profimediaimages

Joachim Andersen a trecut de la agonie la extaz în decurs de cinci minute, în timpul meciului Germania – Danemarca, din optimile de finală de la EURO 2024. Fundaşul de 28 de ani a avut un ghinion teribil în meciul de la Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul titularizat de Kasper Hjulmand a trecut prin toate stările în startul reprizei secunde. În minutul 48, Andersen a reuşit să înscrie după o fază prelungită de atac. L-a învins pe Neuer şi s-a bucurat la maximum alături de coechipieri.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute

Arbitrul englez Michael Oliver a făcut semn că faza va fi verificată cu ajutorul sistemului VAR. După mai multe momente în care jocul a fost întrerupt, „centralul” a primit indicaţii că danezul era în poziţie afară din joc. Pe reluări s-a văzut că a fost vorba despre un ofsaid milimetric.

Bucuria lui Joachim Andersen a dispărut imediat. Mai mult decât atât, la primul atac al starurilor Germaniei a făcut henţ în careu. Michael Oliver a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza şi a arătat apoi punctul cu var.

Reclamă
Reclamă 4

Kai Havertz a transformat penalty-ul în gol, spre disperarea lui Andersen! Fundaşul lui Crystal Palace şi-a pus mâinile în cap. Danemarca a ajuns astfel să fie condusă de Germania, în meciul de la EURO 2024.

Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35

În minutul 35 al partidei de la Dortmund, Michael Oliver a trimis jucătorii la cabine din cauza vremii. Mai multe fulgere ieşite din comun i-au speriat pe organizatori, care au decis suspendarea partidei din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

La câteva minute după ce jucătorii au fost trimişi la vestiare a început grindina pe stadionul celor de la Borussia Dortmund, iar mulţi dintre fani au căutat adăpost.

Reclamă

Nici acoperişul de pe Westafalenstadion nu a rezistat. Mai multe locuri din tribune au fost inundate de cantitatea uriaşă de apă care s-a acumulat. Mai mulţi curajoşi nu au ţinut cont de vremea neprielnică şi s-au distrat cum au putut (Vezi imagini în galeria foto).

Din fericire, condiţiile extreme nu au durat foarte mult, iar jucătorii au revenit pe teren după aproximativ 20 de minute. Înainte de reluarea jocului, Michael Oliver a lăsat cele două echipe să se încălzească.

Este vorba despre sănătatea jucătorilor. Delegatul UEFA este în contact non-stop cu sediul UEFA, mai ales în ceea ce priveşte prognoza meteo. Au fost atât de aproape fulgerele şi tunetele încât decizia corectă a fost de a întrerupe meciul„, a declarat expertul ZDF Manuel Grafe, citat de bild.de.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

FotoPortugalia – Slovenia 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în prelungiri şi a izbucnit în plâns. Lovituri de departajare

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și