Închide meniul

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 22:54

Reclamă
Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024

Jude Bellingham, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024. Starul lui Real Madrid a deschis scorul în duelul cu Serbia, din Grupa C a turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a înscris la primul său meci ca titular la EURO. La doar 21 de ani, internaţional englez se află la a doua participare la un Campionat European.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024

Jude Bellingham a marcat în minutul 13 al duelului cu Serbia. Internaţionalul englez a punctat printr-o lovitură de cap perfectă, din centrarea lui Bukayo Saka.

Bellingham a ajuns astfel la cifre fabuloase, în acest sezon. Nu mai puţin de 25 de goluri şi 16 pase decisive a reuşit starul englez, atât pentru naţională, cât şi pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă 4

Jude Bellingham a marcat primul gol al naţionalei Angliei şi la Cupa Mondială din 2022. La momentul respectiv, mijlocaşul lui Real Madrid puncta în victoria categorică obţinută de englezi în faţa Iranului, scor 6-2.

Jude Bellingham a stabilit şi un record uriaş. Mijlocaşul a devenit primul jucător european care bifează trei turnee finale, înainte să împlinească vârsta de 21 de ani. Belligham a fost în lotul Angliei şi la EURO 2020, atunci când bifa trei meciuri, la doar 17 ani.

De asemenea, superstarul de la Real Madrid a devenit și primul jucător englez, care joacă la o echipă de club din afara Angliei, care marchează la Cupa Mondială și la un EURO.

Reclamă

Anglia împarte Grupa C la EURO 2024 cu Slovenia şi Danemarca, naţionale care au remizat în meciul direct disputat astăzi, de la ora 19:00. Naţionala lui Bellingham şi a lui Kane este una dintre favoritele turneului final din Germania.

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate este considerată drept marea favorită la câștigarea turneului final din Germania.

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică Daily Mail, Federația Engleză de Fotbal le-a promis jucătorilor, dar și oamenilor din staff, un bonus uriaș, în cazul în care vor reuși să câștige EURO 2024.

Concret, este vorba despre suma de 16,5 milioane de euro, care se vor împărți între jucători și antrenori. Gareth Southgate are promisă cea mai mare sumă. Bonusul pe care acesta îl poate încasa este de 4,7 milioane de euro. De asemenea, asistentul acestuia, Steven Holland, ar fi răsplătit cu suma de 1,3 milioane de euro, pentru câștigarea turneului final.

Jucătorii selecționatei britanice vor împărți, între ei, suma de 10,5 milioane de euro. Acest timp de bonusuri vin și datorită banilor pe care UEFA îi oferă pentru participarea, dar și eventualele rezultate, de la EURO 2024.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și