Închide meniul

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2024, 21:13

Reclamă
Jude Bellingham, gol „extraterestru în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă

Jude Bellingham, gol "extraterestru" în minutul 90+5 din Anglia - Slovacia

Jude Bellingham, gol superb la EURO 2024 / Profimediaimages

Jude Bellingham a înscris un gol „extraterestru” în minutul 90+5 al meciului Anglia – Slovacia, din optimile de finală ale EURO 2024. Starul lui Real Madrid a fost salvatorul naţionalei cu o reuşită din „foarfecă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuşita lui Bellingham a venit în cel mai important moment. Slovacia conducea cu 1-0 şi era cu un pas în sferturile de finală ale Campionatului European.

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia

Chiar dacă a avut o evoluţie sub aşteptări în meciul de la Gelsenkirchen, Bellingham a reuşit să devină erou naţional. A primit o centrare în mijlocul careului şi a decis să încerce o execuţie de efect.

Starul cotat la 180 de milioane de euro a înscris, din „foarfecă”, cel mai frumos gol de la EURO 2024. Imediat după s-a îmbrăţişat cu Harry Kane şi i-a „taxat” pe fanii Angliei care fluierau din tribună în minutele de prelungiri. Acesta a cedat!

Reclamă
Reclamă 4

Gestul său a fost remarcat de camerele TV. Acesta le-a cerut criticilor să tacă.

Golul egalizator al lui Bellingham a fost cel mai târziu înscris de Anglia la un Campionat European, în timpul regulamentar. Mingea a intrat în poartă în minutul 94 şi 34 de secunde.

Reclamă

Anglia era aşteptată de Elveţia în sferturile de finală de la EURO 2024. Elveţienii au produs surpriza şi au eliminat Italia, scor 2-0.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024. Starul lui Real Madrid a deschis scorul în duelul cu Serbia, din Grupa C a turneului final din Germania.

La doar 21 de ani, internaţional englez se află la a doua participare la un Campionat European. Jude Bellingham a marcat în minutul 13 al duelului cu Serbia. Internaţionalul englez a punctat printr-o lovitură de cap perfectă, din centrarea lui Bukayo Saka.

Bellingham a ajuns astfel la cifre fabuloase, în acest sezon. Nu mai puţin de 25 de goluri şi 16 pase decisive a reuşit starul englez, atât pentru naţională, cât şi pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Jude Bellingham a marcat primul gol al naţionalei Angliei şi la Cupa Mondială din 2022. La momentul respectiv, mijlocaşul lui Real Madrid puncta în victoria categorică obţinută de englezi în faţa Iranului, scor 6-2.

Jude Bellingham a stabilit şi un record uriaş. Mijlocaşul a devenit primul jucător european care bifează trei turnee finale, înainte să împlinească vârsta de 21 de ani. Belligham a fost în lotul Angliei şi la EURO 2020, atunci când bifa trei meciuri, la doar 17 ani.

De asemenea, superstarul de la Real Madrid a devenit și primul jucător englez, care joacă la o echipă de club din afara Angliei, care marchează la Cupa Mondială și la un EURO.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și