Închide meniul

Kylian Mbappe e accidentat și nu va juca în amicalul Franța – Canada! Ce se întâmplă cu superstarul, înainte de EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 19:57

Reclamă
Kylian Mbappe e accidentat și nu va juca în amicalul Franța – Canada! Ce se întâmplă cu superstarul, înainte de EURO 2024

Kylian Mbappe e accidentat și nu va juca în amicalul Franța - Canada!

Profimedia

Kylian Mbappe e accidentat și nu va juca în amicalul Franța – Canada! Superstarul care s-a transferat la Real Madrid a primit o lovitură înainte de turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez Kylian Mbappe nu va fi utilizat de selecţionerul Didier Deschamps în meciul amical pe care naţionala Franţei îl va disputa duminică seara împotriva Canadei.

Kylian Mbappe e accidentat și nu va juca în amicalul Franța – Canada!

Kylian Mbappe este victima unei contuzii la genunchi, căpătată în meciul amical cu Luxemburg (scor 3-0), iar Deschamps a decis să nu rişte introducându-l în meciul amical cu echipa Canadei, ultimul înainte de plecare Les Bleus la turneul final al Euro 2024, notează news.ro.

Deschamps ţine cont şi de faptul că Mbappe a resimţit dureri la spate în cursul săptămânii trecute, dureri care l-au împiedicat să participe la două sesiuni de antrenament.

Amicalul cu selecționata din Canada este ultimul test pentru „Les Bleus” înainte de EURO. La turneul final, selecționata din Franța se află în Grupa D, alături de Polonia, Austria și Olanda.

Reclamă
Reclamă 4

Primul meci al selecționatei lui Didier Deschamps, de la EURO, va fi împotriva Austriei, pe 17 iunie, de la ora 22:00. Urmează apoi meciurile cu Olanda (21 iunie, 22:00) și cu Polonia (25 iunie, 19:00).

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid!

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid. Starul francez va evolua în următoarele cinci sezoane la formaţia de pe Santiago Bernabeu.

La scurt timp după marele anunţ, Kylian Mbappe a făcut mai multe declaraţii şi nu s-a ferit să vorbească despre PSG, fosta sa echipă. Mai multe dintre declaraţiile sale i-au deranjat pe oficialii lui PSG.

Reclamă

Declaţiile făcute marţi de Kylian Mbappe legate de PSG au adus nemulţumire la clubul parizian, o sursă declarând pentru AFP că jucătorul “nu are absolut nicio clasă”, potrivit news.ro.

Kylian Mbappé a vorbit marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre ultimul său sezon complicat la Paris, spunând că Luis Enrique şi Luis Campos l-au „salvat”. Asta pentru că Nasser Al-Khelaïfi plănuia să-l pună pe tuşă pentru tot sezonul, deoarece a refuzat prelungirea contractului.

„Ar fi ca şi cum aş scuipa în ciorbă să spun că am fost nefericit, dar este cert că au fost lucruri care m-au făcut nefericit”, a adăugat el.

PSG nu a comentat oficial declaraţiile lui Mbappe, dar o „sursă apropiată clubului” a declarat pentru AFP că Mbappé „nu are absolut nicio clasă”.

„Nasser al-Khelaïfi nu a dictat niciodată cea mai mică decizie pentru echipă. Luis Enrique a spus chiar el însuşi acest lucru, dar, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Mbappe spune ceva şi toată lumea dă ca şi cum ar fi adevărul.

Trebuie amintit că PSG şi atacantul de 25 de ani nu au ajuns încă la un acord asupra detaliilor tranzacţiei convenite vara trecută, care ar trebui să permită PSG, care îşi va pierde bijuteria fără nicio taxă de transfer, să recupereze între 80 şi 100 de milioane de euro”, a adăugat sursa respectivă.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

19:42

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și