Închide meniul

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid! Declaraţiile care i-au enervat pe parizieni

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 10:17

Reclamă
Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid! Declaraţiile care i-au enervat pe parizieni

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid! Declaraţiile care i-au enervat pe parizieni

Kylian Mbappe, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid. Starul francez va evolua în următoarele cinci sezoane la formaţia de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după marele anunţ, Kylian Mbappe a făcut mai multe declaraţii şi nu s-a ferit să vorbească despre PSG, fosta sa echipă. Mai multe dintre declaraţiile sale i-au deranjat pe oficialii lui PSG.

Kylian Mbappe i-a înfuriat pe oficialii lui PSG, după transferul la Real Madrid! Declaraţiile care i-au enervat pe parizieni

Declaţiile făcute marţi de Kylian Mbappe legate de PSG au adus nemulţumire la clubul parizian, o sursă declarând pentru AFP că jucătorul “nu are absolut nicio clasă”, potrivit news.ro.

Kylian Mbappé a vorbit marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre ultimul său sezon complicat la Paris, spunând că Luis Enrique şi Luis Campos l-au „salvat”. Asta pentru că Nasser Al-Khelaïfi plănuia să-l pună pe tuşă pentru tot sezonul, deoarece a refuzat prelungirea contractului.

„Ar fi ca şi cum aş scuipa în ciorbă să spun că am fost nefericit, dar este cert că au fost lucruri care m-au făcut nefericit”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

PSG nu a comentat oficial declaraţiile lui Mbappe, dar o „sursă apropiată clubului” a declarat pentru AFP că Mbappé „nu are absolut nicio clasă”.

„Nasser al-Khelaïfi nu a dictat niciodată cea mai mică decizie pentru echipă. Luis Enrique a spus chiar el însuşi acest lucru, dar, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Mbappe spune ceva şi toată lumea dă ca şi cum ar fi adevărul. Trebuie amintit că PSG şi atacantul de 25 de ani nu au ajuns încă la un acord asupra detaliilor tranzacţiei convenite vara trecută, care ar trebui să permită PSG, care îşi va pierde bijuteria fără nicio taxă de transfer, să recupereze între 80 şi 100 de milioane de euro”, a adăugat sursa respectivă.

Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG şi transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a susţinut prima conferinţă de presă, după transferul la Real Madrid. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că va evolua la echipa pe care o susţine încă din copilărie, mărturisind că i s-a îndeplinit un vis.

Reclamă

De asemenea, Mbappe a oferit declaraţii şi despre situaţia pe care a traversat-o la PSG. Acesta a fost „ameninţat” că nu va mai juca la campioana Franţei, în sezonul recent încheiat, dat fiind faptul că a refuzat să-şi mai prelungească înţelegerea.

Mbappe a dezvăluit că a fost salvat de antrenorul echipei, Luis Enrique, şi de directorul sportiv al francezilor, Luis Campis, după ce a fost exclus din lotul campioanei Franţei.

„Am vrut să mă exprim înainte de a începe această conferință de presă. Toată lumea știe pe acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid pentru cel puțin 5 sezoane. Este o bucurie imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte entuziasmat să ajung la acest mare club, cel mai mare din lume.

Sunt extrem de mândru să pot sosi la acest club, la care am visat mereu să fiu. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au ajutat direct sau indirect.

„Luis Enrique şi Luis Campos m-au salvat!”

Vin cu multă smerenie, emoțiile sunt mari, dar port o responsabilitate, fiind căpitanul naționalei Franței. Nu voi răspunde la alte întrebări decât cele care țin de selecționată. Prefer să protejez echipa națională, pentru că avem o vară grozavă înaintea noastră.

Credeam că nu voi juca, dar din momentul în care am pășit pe teren, consider că a fost un sezon de succes. Sunt chiar mai mândru de acest sezon știind prin ce a trebuit să trec. Chiar dacă nu am jucat cel mai bun fotbal al meu, cred că este cel mai bun sezon din cariera mea.

Mi-au spus-o în față (n.r. – conducătorii), mi-au vorbit atât de violent încât eram convins că nu voi juca. Luis Enrique și Luis Campos m-au salvat.

Fără ei, nu aș mai fi pășit niciodată pe teren pentru PSG. De asta ambiția mea a fost la alt nivel în acest sezon. Jocul meu nu a fost la aceleași standarde, dar m-am simțit mândru doar să joc, să leg meciurile și să câștig trofee. Anul viitor, un astfel de sezon nu mă va mai satisface”, a declarat Kylian Mbappe, la conferinţa de presă premergătoare partidei amicale a Franţei, cu Luxemburg, conform lequipe.fr.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:50

LIVE VIDEOCursa de sprint de la Formula 3 e ACUM în AntenaPLAY! Christian Mansell, cel mai rapid pilot în calificări

11:45

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 de metri spate

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

11:21

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și