Închide meniul

Kylian Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la EURO 2024! Veste teribilă pentru superstarul naţionalei lui Deschamps

Publicat: 18 iunie 2024, 19:03

Reclamă
Kylian Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la EURO 2024! Veste teribilă pentru superstarul naţionalei lui Deschamps

Kylian Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la EURO 2024!

Momentul în care Kylian Mbappe a suferit o fractură la nas / Profimedia Images

Kylian Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la EURO 2024! Atacantul „Cocoşului galic” a suferit o fractură la nas în timpul meciului cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul reprezentativei Franţei, Kylian Mbappé, care a suferit, luni, o fractură de nas în meciul cu Austria (1-0), nu va juca vineri, la Leipzig, împotriva Olandei.

Kylian Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la EURO 2024!

Kylian Mbappé, care a suferit luni o fractură la nas în meciul cu Austria (1-0), nu va juca vineri, la Leipzig, împotriva Olandei. Decizia a fost luată acum, având în vedere intensitatea traumei, timpul necesar pentru confecţionarea unei măşti şi timpul minim de care jucătorul va avea nevoie pentru a se obişnui cu ea, relatează news.ro.

Potrivit lequipe.fr, deocamdată nu se ştie dacă Mbappé va putea să joace împotriva Poloniei, în ultimul meci din faza grupelor, pe 25 iunie, la Dortmund.

Kylian Mbappe s-a întors în cantonamentul echipei Franţei. El a suferit o fractură nazală în timpul meciului Austria – Franţa, de la Dusseldorf. Căpitanul a fost tratat de stafful medical al Franţei, care l-a diagnosticat cu o fractură nazală.

Reclamă
Reclamă

Mbappe va fi tratat în următoarele zile, dar nu va avea nevoie de operaţie în viitorul apropiat. O mască va fi făcută pentru el, pentru ca decarul Franţei să revină în competiţie după o perioadă de tratament”, se arată în comunicatul Federaţiei Franceze de Fotbal după fractura suferită de Mbappe.

Accidentare teribilă pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a suferit o accidentare groaznică în Franţa – Austria. Şi-a spart nasul în finalul partidei cu Austria şi a fost înlocuit. Mbappe a început să sângereze şi a primit chiar pe gazon îngrijiri medicale. Mbappe s-a lovit la nas într-un duel aerian cu Danso și a sângerat destul de mult.

Kylian Mbappe a ieşit pe marginea terenului, iar francezii aşteptau să facă schimbare. Austriecii au repus rapid mingea de la margine pentru a nu permite Franţei să efectueze schimbarea, moment în care Mbappe a făcut un gest incredibil.

Reclamă

Pentru a întrerupe jocul, Kylian Mbappe a intrat pe teren fără să primească acceptul arbitrului şi s-a întins pe gazon. Mbappe a văzut cartonaşul galben şi a plecat direct la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.

Olanda – Franţa se va desfăşură vineri, 21 iunie, de la ora 22:00, live text pe as.ro.

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

Austria – Franța, scor 0-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Vicecampioana mondială a început cu o victorie asaltul către trofeul EURO 2024. Kylian Mbappe a contribuit la autogolul lui Wober, din minutul 38, dar s-a accidentat pe finalul meciului. A fost umplut de sânge şi a stârnit panică.

La Dusselforf, Austria a început mai bine, apoi francezii au echilibrat jocul şi au avut primele ocazii, Mbappe încercându-l cu şuturi pe portarul Pentz. Austriecii au replicat prin ocazia lui Baumgartner, însă presiunea pusă de elevii lui Didier Deschamps a dat roade: Mbappe a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, iar Maximilian Wober a trimis în propria poartă. Era minutul 38 când Franţa deschidea scorul cu acest autogol. Austriecii nu au renunţat la luptă, dar nu au reuşit să înscrie. Francezii au trecut prin mari emoţii în minutul 84, când Mbappe s-a accidentat la nas, după un duel cu Danso, şi Deschamps a decis să îl înlocuiască pe starul lui Real Madrid. Franţa s-a impus la limită, cu 1-0, şi va juca vineri derby-ul cu Ţările de Jos.

AUSTRIA: Pentz – Posch, Danso, Wober (Trauner 59), Mwene (Prass 88) – Seiwald, Grillitsch (Wimmer 59) – Laimer (Schmid 90+2), Sabitzer, Baumgartner – Gregoritsch (Arnautovic 59). SELECŢIONER: Ralf Rangnick.

FRANŢA: Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, T. Hernandez – Kante, Rabiot (Camavinga 71) – Dembele (Kolo Muani 71), Griezmann (Fofana 90), Thuram – Mbappe (Giroud 90). SELECŢIONER: Didier Deschamps.

Cartonaşe galbene: Wober 16, Mwene 34, Baumgartner 79, Laimer 84, Danso 90+3 / Dembele 56, Mbappe 89

Arbitri: Jesus Gil Manzano – Diego Barbero, Angel Nevado (toţi din Spania) – Mykola Balakin (Ucraina)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și