Închide meniul

Lamine Yamal, record uriaş în Spania – Croaţia! Borna impresionantă atinsă de starul Barcelonei

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 18:39

Reclamă
Lamine Yamal, record uriaş în Spania – Croaţia! Borna impresionantă atinsă de starul Barcelonei

Lamine Yamal, record uriaş în Spania - Croaţia

Lamine Yamal, în timpul unui meci al Spaniei/ Profimedia

Lamine Yamal, în vârstă de 16 ani, a stabilit un record uriaş în Spania – Croaţia, duelul de senzaţie din faza grupelor Campionatului European din Germania. Starul Barcelonei este cel mai tânăr jucător din istorie care va bifa un meci la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Yamal este titular în duelul dintre Spania şi Croaţia, duel care se dispută astăzi, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Lamine Yamal, record uriaş în Spania – Croaţia

Lamine Yamal, care evoluează la Barcelona, figurează printre cei unsprezece titulari ai Spaniei care vor înfrunta selecţionata Croaţiei, sâmbătă, la Berlin, de la ora 19:00, în cadrul Grupei B de la EURO 2024.

Înaintea lui Lamine Yamal, cel mai tânăr fotbalist care a disputat un meci la un turneu final de Campionat European a fost polonezul Kacper Kozlowski, care avea 17 ani şi 246 de zile când a înfruntat Spania, în 2021.

Lamine Yamal a bifat deja şapte meciuri în naţionala Spaniei, reuşind să marcheze şi două goluri. Puştiul minune al Barcelonei a punctat în duelurile cu Georgia şi Cipru, din preliminariile EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

La Barcelona, în sezonul recent încheiat, Lamine Yamal a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Xavi. Mijlocaşul a bifat 50 de meciuri, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şapte goluri şi să ofere zece pase decisive.

Echipele de start în Spania – Croaţia: 

Spania: Simon – Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella – Rodri, Ruiz, Pedri – Yamal, Williams, Morata

Reclamă

Rezerve: Raya, Vivian, Moreno, Joselu, Olmo, Ferran, Grimaldo, Remiro, Laporte, Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Navas, Fermin, Ayoze

Croația: Livakovic – Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Brozovic, Modric, Kovacic – Majer, Kramaric, Budimir

Rezerve: Labrovic, Ivusic, Erlic, Vlasic, Perisic, Mario, Pasalic, Petkovic, Ivanusec, Sosa, Pjaca, Vida, Juranovic, Pasalic, Sucic, Baturina

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Vedeta din naționala maghiară a intrat în istoria Campionatului European, la partida de sâmbătă.

În vârstă de 23 de ani, Szoboszlai a fost desemnat de către selecționerul Ungariei drept căpitanul echipei naționale, pentru partida cu Elveția.

Astfel, jucătorul legitimat la Liverpool a devenit cel mai tânăr căpitan de la un Campionat European, după startul meciului din etapa 1 a Grupei A.

Aceasta este o bornă fabuloasă atinsă de vedeta din naționala Ungariei. Pe lângă faptul că este căpitanul echipei naționale, acesta a fost și protagonistul unui transfer cu adevărat senzațional, fiind cumpărat de Liverpool, de la RB Leipzig, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro.

În cariera sa, Szoboszlai a mai jucat la: MTK Budapesta, Fonix, RB Salzburg, FC Liefering și RB Leipzig. În momentul de față, starul lui Liverpool este cotat la suma de 75.000.000, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:45

LIVE TEXTGermania – Ungaria 1-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Confuzie totală în apărarea Ungariei

19:32

Comparaţie fabuloasă făcută de belgieni între Valentin Mihăilă şi Jeremy Doku, înainte de Belgia – România

19:19

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

19:00

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

18:57

Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Reacția superstarului a strâns milioane de aprecieri

18:45

VIDEOIoana-Andreea Cârcu, locul 11 în finala la platforma de 10 metri a Campionatelor Europene de nataţie, LIVE în AntenaPLAY

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și