Închide meniul

„Locul doi trebuie să fie al nostru!” Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 21:20

Reclamă
„Locul doi trebuie să fie al nostru! Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

Adrian Mutu/ Profimedia

Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024. „Briliantul” a transmis că echipa naţională se bazează pe forţa grupului, cât şi pe inspiraţia selecţionerului Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta luni la EURO 2024. „Tricolorii” vor înfrunta Ucraina, de la ora 16:00, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

Adrian Mutu are încredere că echipa naţională poate trece de grupe la EURO 2024. Fostul internaţional a transmis că „tricolorii” pot încheia grupa pe locul secund, fiind de părere că Ucraina nu le este superioară „tricolorilor”.

De asemenea, Adrian Mutu a transmis că lotul naţionalei este unul echilibrat, fiind de părere că Edi Iordănescu a luat deciziile corecte.

„În primul rând, forța grupului și inspirația lui Edi Iordănescu. Avem jucători valoroși, dar împreună au dovedit că, după un început mai dificil, s-au mobilizat bine. Edi Iordănescu a reușit să scoată în evidență spiritul de echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Sincer, avem șanse mari. Pe hârtie, superioară ne este clar Belgia. La nivel de nume, Ucraina poate are un lot mai marcant decât al nostru, dar asta nu le dă dreptul să ne fie superiori. Eu nu cred că ne sunt superiori! Nici Ucraina, nici Slovacia. Locul 2 ar trebui să fie al nostru!

(N.r. Despre lotul naţionalei) Este echilibrat, un echilibru pe care trebuie să-l menții în alcătuirea unui lot pentru Euro. Trebuie să te gândești strategic la meciurile care sunt. Edi știe foarte bine cum a făcut acest lot. Dacă vrei să mă întrebi de neconvocările unuia sau altuia, în special a lui Mitriță, care a fost pe buzele tuturor, un subiect deschis în spațiul public, cred că Edi Iordănescu știe foarte bine ce face. El a explicat și a dat niște semnale în care a spus că forța echipei, disciplina în cadrul grupului sunt foarte importante pentru el. Este un atu pe care naționala îl are ca să facă performanță”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina, care se va juca luni.

Reclamă

„Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit asta cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ucraina.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și