Închide meniul

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 13:52

Reclamă
Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: Am dezamăgit întreaga țară!”

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia - Elveția

Manuel Akanji, la finalul meciului Anglia - Elveția/ Profimedia

Manuel Akanji a fost la pământ, după ce a ratat un penalty în duelul dintre Anglia și Elveția. Fundașul lui Manchester City a declarat că și-a dezamăgit țara, cu ratarea sa de la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manuel Akanji a fost primul executant al Elveției, însă a ratat, Jordan Pickford ghicind colțul. Anglia s-a impus cu 5-3 la loviturile de departajare și se va duela cu Olanda, pentru un loc în finală.

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția

Simt că am dezamăgit echipa, simt că am dezamăgit întreaga mea ţară”, a declarat Manuel Akanji.„Încerc să-mi asum responsabilitatea. Am avut sentimentul că voi marca, dar da, am tras greşit şi nu am fost suficient de precis„, a spus el.

Manuel Akanji nu crede că a fost perturbat de comportamentul portarului adversarilor săi, Jordan Pickford. „Nu m-am uitat la el”, a declarat jucătorul lui Manchester City. „Nu ştiu ce a făcut el. Tot ce ştiu este că atunci când m-am apropiat şi am plasat mingea la penalty, nu era în poartă, dar nu m-am uitat la el. Nu ştiu ce făcea”, a adăugat Akanji.

Extrem de dezamăgit, Manuel Akanji a fost consolat de coechipierii săi. „Chiar şi jucătorii englezi cu care nu am jucat au venit să mă vadă după aceea”, a declarat jucătorul de 28 de ani. „Am încercat să le răspund, dar nu puteam. Dar, evident, le urez mult noroc pentru turneu. Mai presus de toate, sper să nu se accidenteze. Ăsta e cel mai important lucru. Vom vedea cât de departe vor ajunge”, a subliniat Akanji.

Reclamă
Reclamă

Portarul englez de la Everton a fost ajutat de notiţele de pe sticluţa sa de apă, unde i se spunea unde să plonjeze în funcţie de cine trage: „Plonjează la stânga”, scria pentru fundaşul lui Manchester City, care a tras în stânga.

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia

Harry Kane a făcut anunţul, pduă ce a ieşit accidentat din meciul Anglia – Elveţia. Atacantul englez i-a liniştit pe fani şi a declarat că se simte bine, fiind apt pentru duelul din semifinalele EURO 2024.

Harry Kane a fost schimbat în minutul 109 al partidei cu Elveţia, fiind înlocuit de Ivan Toney. După un duel cu Manuel Akanji, atacantul lui Bayern a fost aproape de o căzătură teribilă, „atenuată” în cele din urmă de Gareth Southgate.

Reclamă

Sunt bine. Am avut crampe. A fost bine, pentru că Ivan (n.r. Toney) este incredibil la loviturile de departajare. Totul este bine.

A fost încă un meci greu. A fost un gol fantastic al lui Bukayo. Penalty-urile sunt penalty-uri, dar eram pregătit. Chiar dacă eram pe bancă, am fost siguri că băieții vor reuși. Cinci din cinci și o intervenție a lui Picks.

Avem încredere în oricine ar fi pe teren, avem jucători care au dovedit la loviturile de la 11 metri. Avem mult mai multă experiență decât anii trecuți și am arătat-o pe gazon”, a declarat Harry Kane, conform bbc.com.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

21:27

Obiectivul uriaş al lui Louis Munteanu, după ce a marcat în CFR – Poli Iaşi 2-1: „Nu am ce notă să îmi dau! Vreau să fac asta!”

21:20

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și