Închide meniul

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 21:50

Reclamă
Marca, după calificarea României în „optimile EURO 2024: „Blat ascuns. Reacția presei internaționale

Marca, după calificarea României în "optimile" EURO 2024

Profimedia

Publicația Marca a reacționat, după calificarea României în „optimile” EURO 2024. Jurnaliștii din Spania au analizat performanța tricolorilor, după partida cu Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Slovacia au încheiat duelul de la Frankfurt la egalitate, scor 1-1. Astfel, ambele selecționate s-au calificat în „optimile” turneului final din Germania.

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

Jurnaliștii de la marca.com sunt de părere că România a făcut un „blat” cu Slovacia, dat fiind faptul că ambele selecționate s-au calificat cu ajutorul acestui rezultat de egalitate.

„Un blat ascuns… și toată lumea e fericită!”, a titrat publicația menționată anterior.

Jurnaliștii britanici sunt însă de părere că duelul dintre România și Slovacia a fost unul corect, în care ambele selecționate au luptat pentru victorie.

Reclamă
Reclamă 4

„Teoreticienii conspirației pot sta jos! Slovacia și România au obținut egalitatea de care aveau nevoie pentru a ajunge în optimile de finală, eliminând Ucraina în acest proces, dar aceasta nu a fost un blat. Uneori, mai ales într-o primă repriză frenetică, fizică, a fost aproape de dramatism”, au notat jurnaliștii de la The Telegraph.

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

Edi Iordănescu a avut o reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Selecţionerul României a spus că este „seara României” şi că toţi trebuie să fim mândri că suntem români.

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, după ce a remizat cu Slovacia. Mai mult, România a câştigat grupa şi va avea o misiune mai uşoară.

Reclamă

„Eu încep prin a face o reverenţă în faţa suporterilor. Ce am trăit aici, zilele acestea, trăieşti o dată în viaţă. Cred că în istoria echipei naţionale fanii nu au mai fost atât de implicaţi şi ataşaţi de echipă. Sunt mândri că sunt români.

Vrem să nu îi dezamăgim şi muncim pentru asta. E momentul nostru, e seara României. Este şi ziua drapelului şi suntem mândri că suntem români”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro.

La Frankfurt, în faţa a peste 35.000 de fani români prezenţi în tribune, tricolorii au început cu dubla ocazie irosită de Andrei Raţiu – şut la colţul lung, respins de Dubravka, şi Ianis Hagi – reluare peste poartă. Slovacii au deschis scorul în minutul 24, când Ondrej Duda a reluat în plasă, cu capul, centrarea lui Kucka. În minutul 34 Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko şi, după consultarea VAR, arbitrul german Daniel Siebert a dictat penalty pentru România. A executat cu sânge rece Răzvan Marin care a egalat situaţia pe tabelă, 1-1.

După pauză, Niţă a închis poarta în minutele 50 şi 52, apoi Răzvan Marin a şutat periculos, în minutul 61, Dubravka a respins şi mingea a ajuns la Drăguş care a trimis puţin peste poartă. Pe o ploaie torenţială, Niţă a respins cu piciorul la şutul lui Strelec din minutul 69, iar partida s-a încheiat la egalitate 1-1. România Câştigă grupa E cu 4 puncte, urmată de Belgia, Slovacia şi Ucraina. Ucraina pleacă acasă. Toate echipele din grupă au acumulat câte patru puncte.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:21

Rafael van der Vaart, avertisment înainte de România – Olanda! Care sunt vedete care le pot pune probleme tricolorilor

15:12

VIDEOOliver Bearman a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei! Marea cursă, duminică (11:00; AntenaPLAY)

15:01

„România e adversarul ideal!” Olandezii nu se tem de tricolorii lui Edi Iordănescu înainte de „optimile” EURO 2024!

14:42

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și