Închide meniul

Marek Hamsik, reacție categorică după ce România se va duela cu Slovacia la EURO 2024: „Nu e grupa morții!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 8:25

Reclamă
Marek Hamsik, reacție categorică după ce România se va duela cu Slovacia la EURO 2024: Nu e grupa morții!”

Marek Hamsik, reacție categorică după ce România se va duela cu Slovacia la EURO 2024

Marek Hamsik, în timpul unui meci al naționalei Slovaciei/ Profimedia

Marek Hamsik a avut o reacție categorică, după ce România se va duela cu Slovacia la EURO 2024. Fostul jucător a transmis faptul că Grupa E de la turneul final nu este un a „morții”, naționala sa având de asemenea șanse să se califice în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E de la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Marek Hamsik, reacție categorică după ce România se va duela cu Slovacia la EURO 2024

Hamsik, cel mai selecționat jucător din istoria Slovaciei, retras din activitate în vara acestui an, a oferit declarații despre echipele pe care le va înfrunta naționala sa. Fostul jucător de la Napoli a subliniat faptul că România a avut un parcurs impecabil în preliminarii și nu a pierdut niciun meci.

De altfel, Slovacia a pierdut în calificări doar în fața Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. Hamsik a mai declarat că favorita grupei de la EURO 2024 este fără discuții Belgia.

„Nu e o grupă a morții pentru noi, bineînțeles că Belgia este favorita grupei. Vom vedea ce se va întâmpla în martie pentru a patra echipă din grupă. Putea fi mai rău. E deschis, da, de ce nu (n.r. – dacă Slovacia se poate califica)? Sunt două echipe care au fost în prima și a doua urnă.

Reclamă

România și-a câștigat grupa din calificări, n-a pierdut niciun meci, asta e important. Cred că va fi un meci dificil. Romelu Lukaku a fost mereu un jucător periculos, o bestie. Belgia este o echipă grozavă”, a declarat Marek Hamsik.

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024

Denis Alibec susţine că România va trece de grupe, la EURO 2024. Tricolorii şi-au aflat adversarii din Grupa E, Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B.

România a ajuns la EURO 2024 neînvinsă după o companie excelentă în preliminarii. Alibec crede că forma tricolorilor va continua şi la competiţia de la anul, din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

E o grupă accesibilă, se putea mult mai rău. Important e să arătăm ce am arătat în grupe. Să mergem acolo şi să dăm totul pe teren şi să ne batem de la egal la egal cu toată lumea. Eu zic că putem face o figură frumoasă şi părerea mea e că vom trece de grupe”, a spus Alibec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu sunt singurii jucători din lotul lui Edi Iordănescu care au mai fost prezenţi la un turneu final. Cei doi au participat şi la EURO 2016, atunci când selecţioner a fost Anghel Iordănescu. Tricolorii au fost ultimii într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu l-a „demis” de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și