Închide meniul

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 8:27

Reclamă
Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: Trebuie să avem grijă!”

Belgienii se tem înainte de Slovacia - România

Jucătorii Belgiei/ Profimedia

Belgienii se tem înainte de Slovacia – România. Jurnaliștii din Belgia se așteaptă ca cele două naționale să nu forțeze, pentru că un rezultat de egalitate le califică pe ambele în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Slovacia – România, duelul decisiv al „tricolorilor” de la EURO 2024, se va disputa astăzi, de la ora 19:00, la Frankfurt. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Belgienii se tem înainte de Slovacia – România

Jurnaliștii din Belgia au prefațat duelul dintre România și Belgia și s-au declarat convinși de faptul că cele două formații nu vor forța pe faza de atac și se vor mulțumi cu un rezultat de egalitate.

”Diavolii Roșii’, victimele unui ‘meci al rușinii’, exact ca în ’82, sau ca la Westerlo – Genk?

În paralel cu Ucraina – Belgia, va trebui să avem un ochi și pe Slovacia – România, care are loc concomitent. Să nu vă surprindă dacă nu va ploua cu goluri…România și Slovacia se califică automat dacă fac egal. Nu e nevoie să îi întrebăm pe jucătorii sau antrenorii celor două naționale. Niciunul nu va admite că asta e în mintea lor. Dacă nu de la început, măcar pe parcursul meciului.

Reclamă
Reclamă

Desigur, trebuie să avem grijă și să nu credem că slovacii și românii ne vor oferi un spectacol demn de Germania de Vest – Austria, din 1982. Un „meci al rușinii” în care gazdele au bătut cu 1-0, rezultat care a asigurat calificarea ambelor echipe”, notează belgienii de la walfoot.be.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meciul de maxim interes şi pentru naţionala României. Selecţionerul echipei naţionale s-a declarat convins de faptul că belgienii nu se vor impune.

Chiar dacă România ar avea nevoie de victoria Belgiei, în cazul unei înfrângeri cu Slovacia, Edi Iordănescu a transmis că belgienii vor avea viaţă grea cu selecţionata lui Rebrov.

Reclamă

Iordănescu Jr a mai declarat că România ar fi putut obţine un alt rezultat contra Belgiei, dacă „tricolorii” ar fi profitat de şansele create.

Am mare încredere în talentul și potențialul băieților noștri. Talentul l-am avut mereu, dar trebuie să învățăm cum să-l valorificăm. Belgia este o forță mondială și ne-a pus în dificultate în multe momente.

Cred, cu puțină șansă, putea să fie altul rezultatul, chiar împotriva cursului jocului. Știam că adversarul este vulnerabil în unele momente. Belgia rămâne o forță, dar cu toate astea, cred că Belgia nu va învinge Ucraina”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și