Închide meniul

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 23:38

Reclamă
Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!

Memphis Depay, înainte de România - Olanda

Profimedia

Memphis Depay a vorbit înainte de România – Olanda, marele meci din optimile de finală de la EURO 2024. Depay a spus că naţionala sa trebuie să îşi îmbunătăţească jocul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Depay a mai spus că a fost mulţumit de prestaţia sa în partida cu Austria, pe care echipa sa a pierdut-o cu Austria, scor 2-3.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda

Olandezul Memphis Depay a declarat, înaintea confruntării de marţi cu România, din optimile de finală ale Campionatului European, că naţionala Ţărilor de Jos nu poate decât să-şi îmbunătăţească jocul după faza grupelor.

Împotriva Austriei (înfrângere cu 2-3), cred că a fost cel mai bun meci al meu la acest turneu. Dacă marchezi un gol, ai avut un meci bun. Desigur, trebuie să facem mai mult, dar eu personal am fost mulţumit de mine la ultimul meci. Mi-am câştigat duelurile. Nu am avut multe şuturi. A fost un meci dificil pentru noi ca echipă. Este dificil la cel mai înalt nivel şi poţi simţi asta. Dar cred că nu putem decât să ne îmbunătăţim jocul de aici”, a spus Depay, conform news.ro.

Lovitură pentru Memphis Depay

A avut loc o lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Atacantul care a marcat împotriva Austriei nu mai este coechipier cu Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Memphis Depay, unul dintre fotbaliştii importanţi ai naţionalei Olandei, a fost pus pe liber de Atletico Madrid, a anunţat, duminică, gruparea din capitala Spaniei, cu două zile înaintea meciului Olanda – România din optimile de finală ale EURO 2024.

Memphis Depay, un atacant în vârstă de 30 de ani, venise la Atletico de la FC Barcelona în ianuarie 2023. Atât la echipele de club la care a trecut, cât şi la naţională, el a avut parte constant de critici pentru că nu a avut prestaţii pe măsura aşteptărilor.

Cu toate acestea, Depay a ajuns la 46 de goluri pentru Olanda şi este la patru lungimi de golgheterul all-time al acestei reprezentative. El ar urma să fie titularizat de selecţionerul Ronald Koeman în meciul de marţi împotriva României.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

19:08

Foto„Hagi, mai mare decât Cruyff!” Mesaje fabuloase afişate de fanii României la meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024

18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Gakpo a deschiss scorul cu un şut la colţul scurt. Man, ocazie uriaşă

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și