Închide meniul

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

Publicat: 30 iunie 2024, 16:21

Reclamă
OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România - Olanda

Memphis Depay, la conferinţa de presă / Profimediaimages

A avut loc o lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Atacantul care a marcat împotriva Austriei nu mai este coechipier cu Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memphis Depay, unul dintre fotbaliştii importanţi ai naţionalei Olandei, a fost pus pe liber de Atletico Madrid, a anunţat, duminică, gruparea din capitala Spaniei, cu două zile înaintea meciului Olanda – România din optimile de finală ale EURO 2024.

Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda

Memphis Depay, un atacant în vârstă de 30 de ani, venise la Atletico de la FC Barcelona în ianuarie 2023. Atât la echipele de club la care a trecut, cât şi la naţională, el a avut parte constant de critici pentru că nu a avut prestaţii pe măsura aşteptărilor.

Cu toate acestea, Depay a ajuns la 46 de goluri pentru Olanda şi este la patru lungimi de golgheterul all-time al acestei reprezentative. El ar urma să fie titularizat de selecţionerul Ronald Koeman în meciul de marţi împotriva României.

Reclamă
Reclamă 4

Pot face faţă cu bine criticilor. Sunt obişnuit cu ele„, a declarat duminică Depay, în cantonamentul naţionalei Olandei de la Wolfsburg, potrivit agerpres.ro.

Încrederea antrenorului este importantă pentru mine. O simt şi vreau să-l răsplătesc„, a adăugat fotbalistul.

Turneul începe de-abia acum„, cu faza eliminatorie, a mai spus Depay, citat de Reuters.

Reclamă

Trebuie să ne asigurăm că învăţăm din greşelile noastre. Am avut discuţii şi ne-am criticat şi e normal să existe fricţiuni dacă rezultatele nu sunt cele dorite. Este logic că va exista nervozitate. Dar asta e acum în spatele nostru. Există o atmosferă bună în cadrul lotului şi aşteptăm cu nerăbdare„, a continuat el.

În meciul cu Austria (2-3), în care a marcat un gol, Depay a fost pentru prima dată integralist în acest sezon, în care a fost de mai multe ori accidentat la Atletico Madrid.

Trebuie să fie mai bine, însă am fost mulţumit de ultimul meci. Mi-am câştigat duelurile, chiar dacă n-am avut mult mingea. De acum înainte lucrurile nu pot decât să meargă mai bine„, a afirmat atacantul, care fusese criticat înaintea partidei cu Austria.

Atletico Madrid a oficializat duminică şi despărţirea de alţi jucători, Mario Hermoso şi Gabriel Paulista. În schimb, clubul i-a prelungit contractul lui Cesar Azpilicueta.

Printre fotbaliştii lui Atletico este şi portarul Horaţiu Moldovan, prezent cu naţionala României la EURO 2024.

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, duel ce se va desfăşura marţi, de la ora 19:00, la Munchen, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Zwayer va fi ajutat la cele două linii de Stefan Lupp şi Marco Achmüller, iar rezervă va fi Daniel Siebert.

În camera VAR se vor afla Bastian Dankert, Christian Dingert şi francezul Jérôme Brisard.

Este al doilea meci consecutiv al României la Euro-2024 arbitrat de o brigadă din Germania, după ce la partida cu Slovacia, scor 1-1, la centru s-a aflat Daniel Siebert, iar rezervă a fost Felix Zwayer.

Al doilea meci al zilei de marţi, Austria – Turcia, va fi arbitrat de portughezul Artur Soares Dias.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și