Închide meniul

Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024: „Marile noastre victorii sunt în față!”

Publicat: 26 iunie 2024, 23:04

Reclamă
Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024: „Marile noastre victorii sunt în față!

Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024

Volodimir Zelenski este preşedintele Ucrainei / Colaj Profimediaimages

A apărut mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024. Preşedintele Ucrainei a venit cu o reacţie plină de emoţie. A ţinut să îi felicite pe jucători, chiar dacă au terminat pe ultimul loc în grupa câştigată de naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina a remizat cu Belgia, scor 0-0, dar este OUT de la Campionatul European. A avut 4 puncte, tot atâtea câte au adunat şi celelalte rivale din Grupa E. Totuşi, galben-albaştrii au avut cel mai slab golaveraj

Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024

O națiune puternică este aceea care menține unitatea și se sprijină reciproc mereu. Atât în ​​vremuri de înfrângere, cât și în vremuri de victorie. Astăzi mulțumim echipei naționale de fotbal a Ucrainei. În ciuda rezultatului dezamăgitor, ei au luptat pentru țara noastră. Marile noastre victorii sunt în față! Victoriile Ucrainei.

Între timp, să ne revenim după această lovitură, să ne ridicăm şi să mergem mai departe. Să devenim mai puternici în viitor! Glorie Ucrainei!„, a transmis Volodimir Zelenski, potrivit sport.ua.

Ucraina a fost învinsă doar de naţionala României la EURO 2024. Tricolorii au reuşit să se impună atunci la scor de neprezentare.

Reclamă
Reclamă 4

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu au transmis, miercuri seară, mesaje de felicitare pentru tricolorii care au câştigat grupa E de la Campionatul European. Marcel Ciolacu a fost în tribune la meciul cu Slovacia.

Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!!!”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Acesta a fost în tribune, la Frankfurt, la meciul pe care România l-a disputat, miercuri seară, cu Slovacia. Şi preşedintele Klaus Iohannis a transmis felicitări echipei naţionale.

Reclamă

Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe Facebook.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și