Închide meniul

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 9:21

Reclamă
Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România - Ucraina

Mykhaylo Mudryk/ Profimedia

Mykhaylo Mudryk a oferit o reacție în doar trei cuvinte, înainte de România – Ucraina, duelul din Grupa E de la EURO 2024. Starul de la Chelsea e gata să ia startul la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Ucraina se vor duela la Munchen, în primul meci al Grupei E de la EURO 2024. Partida se va disputa astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina

Mykhaylo Mudryk a postat două fotografii cu el pe contul său oficial de Instagram. Starul lui Chelsea a transmis un mesaj scurt, dar mobilizator înaintea meciului cu România: „Mâine (n.r. azi) începem treaba”, a notat Mudryk.

Mykhaylo Mudryk va fi cel mai probabil titular contra României. La 23 de ani, mijlocașul cotat la 35 de milioane de euro a bifat deja 21 de meciuri în naționala Ucrainei, reușind să marcheze și două goluri.

Mudryk a fost cumpărat de Chelsea în iarna lui 2023, de la Șahtior. Londonezii plăteau nu mai puțin de 70 de milioane de euro în schimbul semnăturii viitorului adversar al României.

Reclamă
Reclamă 4

România – Ucraina se va disputa la Munchen, pe stadionul celor de la Bayern. „Tricolorii” vor avea parte de o susținere puternică, peste 30.000 de români fiind așteptați la meci. Toate cele 70.000 de bilete puse în vânzare au fost vândute deja, astfel că arena va fi plină la ora de start a partidei.

Echipa României pentru meciul cu Ucraina: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Echipa probabilă a Ucrainei: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Reclamă

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Duminică seară, cele două echipe au susţinut conferinţele de presă premergătoare partidei de debut de la EURO 2024. Serghei Rebrov, selecţionerul Ucrainei, a fost pus în încurcătură de o întrebare a jurnaliştilor prezenţi.

În momentul în care a fost întrebat dacă un rezultat de egalitate este bun pentru Ucraina, Rebrov a fost puţin iritat şi a declarat că nu îl interesează adversarul pe care îl are în faţă:

(n.r. Este și un egal bun?) Nu știu ce vreți să auziți de la mine. Nu contează cu cine vom juca mâine. Trebuie să luăm în serios fiecare meci. Toate echipele sunt bune. România merită să fie aici, a câștigat grupa de calificare. Trebuie să ne concentrăm la meci”, a declarat Serghei Rebrov, la conferința de presă premergătoare meciului România – Ucraina.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și