Închide meniul

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 15:16

Reclamă
„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 2024

Jucătorii naţionalei şi Ionel Ganea/ Colaj Hepta

Ionel Ganea a oferit o reacţie savuroasă, înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 2024. Fostul internaţional e convins că „tricolorii” vor produce surpriza şi se vor califica în sferturile turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a câştigat grupa, însă se va duela cu Olanda, cea mai puternică naţională calificată în optimi, de pe locul al treilea. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 2024

Ionel Ganea îşi doreşte ca Edi Iordănescu să spublebere toate recordurile la naţională, la turneul final din Germania. Fostul atacant consideră că „tricolorii” pot trece de Olanda, fiind convins că şi posibilul meci cu Slovenia ar fi fost foarte dificil.

„Eu cred că trecem și de olandezi, vreau ca Edi să bată toate recordurile cu naționala asta. Probabil ne vor trata și ăștia de sus și o să-i bubuim și pe ei. Tot ne gândeam la Slovenia, însă sunt o echipă incomodă. Poate am fi văzut o răzbunare, însă asta e arma prostului. Până la urmă nu au vrut portughezii”, a declarat Ionel Ganea, conform prosport.ro.

De asemenea, lui Ionel Ganea îi place şi porecla pe care Edi Iordănescu le-a pus-o „tricolorilor”, anume „Generaţia de suflet”. Acesta consideră că selecţionerul trebuie să continue pe banca naţionalei, mai ales după rezultatele înregistrate în Germania.

Reclamă
Reclamă 4

„E foarte frumos, elegant, cum și-au spus… «Generația de suflet». Mă bucur pentru ei și pentru această performanță după atâția ani. Eu spun că sunt câțiva jucători în jurul cărora se poate face un nucleu pentru a avea o echipă națională de mare viitor. Dar atenție la un detaliu, părerea mea este că dacă Edi nu rămâne, atunci o să fie foarte, foarte greu. Trebuie păstrat în orice condiții. Cum se termină parcursul nostru, Burleanu trebuie să rezolve asta, este cel mai important lucru. Și o spun eu, care am avut și reacții negative la adresa selecționerului, dar am fost corect, nu erau rezultate, chinuială, dar chinuiala s-a transformat în ceva de vis. Pe noi ne-a mobilizat bine chinuiala”, a mai spus Ionel Ganea.

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Selecţionerul a oferit o reacţie emoţionantă, pe conturile sale de socializare.

La câteva ore după finalul partidei cu Slovacia, Edi Iordănescu a postat o fotografie, pe paginile sale oficiale de socializare.

Reclamă

În imaginea postată de selecţioner sunt surprinşi toţi jucătorii naţionalei, bucurându-se la finalul meciului cu Slovacia. Iordănescu Jr i-a încurajat pe fani să se bucure pentru faptul că sunt români, dat fiind faptul că naţionala a reuşit o performanţă remarcabilă şi s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă.

„Bucurați-vă și fiți mândri că sunteți români”, a fost mesajul postat de selecţioner, la fotografia de grup cu jucătorii naţionalei.

Edi Iordănescu a înregistrat o performanţă fabuloasă pe banca echipei naţionale, pe care o antrenează de la începutul anului 2022. Contractul cu „tricolorii”va expira imediat după EURO 2024, însă selecţionerul a dat deja de înţeles că îl va prelungi, mai ales după rezultatele obţinute în Germania.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

20:33

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

20:25

Italia, făcută KO de Elveţia cu 6 pase în 26 de secunde! Jucătorii lui Spalletti nu au înţeles nimic în debutul reprizei secunde

20:00

VIDEOCătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo! Execuţie de senzaţie a noului decar de la Dinamo

19:36

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant” al Europei: „Au avut loc multe discuţii în ultimele luni”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și