Închide meniul

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 21:31

Reclamă
Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România - Olanda

Profimedia

Nicolae Mitea a avut un discurs incredibil înainte de România – Olanda. Mitea şi-a amintit de perioada când a ajuns la Ajax, iar actualul selecţioner al Olandei era antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Mitea a folosit cuvinte mari la adresa lui Ronald Koeman, despre care a spus că este „tatăl lui din fotbal”.

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda

„Când am ajuns eu la Ajax, era Koeman antrenor. Mi-a plăcut cel mai mult cu el, cred că am colaborat 3-4 ani. Antrenamentele pe care le conducea se bazau pe posesie, totul era cu mingea. Era o plăcere să fiu antrenat de el, știa să nu te streseze… În același timp, era un tehnician strict, sever, dar corect. Știa să mă susțină.

Pot să spun acum, după atâția ani, că Ronald Koeman este tatăl meu din fotbal. Cu el am debutat la Ajax, au fost multe meciuri în care a mizat pe mine ca titular”, a declarat Nicolae Mitea, conform sportpesurse.ro.

Nicolae Mitea şi-a amintit şi un meci de la naţionala României când a jucat împotriva Olandei. „Era nea Piţi (n.r. – Victor Pițurcă) selecţioner, am jucat titular în acel meci. Cred că am stat cam o oră pe teren. Aveau o trupă foarte puternică, cu mulţi jucători de la Ajax. Înainte de acea partidă, chiar glumeau cu mine în vestiar, că ne bat, că ne omoară…!”, a mai spus Mitea.

Reclamă
Reclamă 4

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în meciul România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Starul lui Liverpool i-a analizat pe tricolori şi a tras concluziile.

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Reclamă

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificilă, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și