Închide meniul

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2024, 9:20

Reclamă
Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa - Olanda 0-0

Xavi Simons sărbătoreşte marcarea unul gol - Profimedia Images

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Ronald Koeman a declarat pentru postul public olandez de televiziune NOS, că golul anulat atacantului Xavi Simons a fost „un gol perfect valabil”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionatele Olandei şi Franţei au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Leipzig Stadium, într-un meci din Grupa D a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. Acesta a fost primul meci fără gol marcat de la EURO 2024, deşi ambele formaţii şi-au creat oportunităţi bune de a înscrie.

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0

„Golul anulat lui Simons a fost un gol perfect valabil. Ok, jucătorul nostru (Dumphries) era în poziţie de ofsaid. Dar să ne uităm la imagini, el nu a jenat portarul francez care era mai în spate şi nu avea posibilitatea să plonjeze. Prezenţa unui jucător în faţa lui nu a schimbat nimic. Odată cu şutul lui Simons, a fost în imposibilitate de a fi împiedicat”, a precizat selecţionerul olandez.

În opinia lui Xavi Simons, „decizia arbitrului este dificil de digerat. Dar trebuie să o acceptăm pentru că nu putem schimba nimic. Prefer să reţin aspectul pozitiv de la acest meci. Noi am dat ce am avut mai bun, ceea ce ne-a permis să-i contrariem pe marii favoriţi ai turneului”.

Gol anulat cu VAR Olandei

Olanda, la una dintre puţinele sale acţiuni ofensive mai consistente, a reuşit să trimită mingea în poartă, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid (69): mai întâi Depay a fost angajat în careu şi a şutat din întoarcere, dar Maignan a respins, mingea a ajuns la Xavi Simons, care a marcat de la 14 metri, însă Dumfries se afla, în ofsaid, pe traiectoria mingii.

Reclamă
Reclamă

Ambele echipe au câştigat primele partide din grupă, Franţa cu Austria (1-0), iar Olanda în faţa Poloniei (2-1), astfel că, deşi sunt practic calificate în optimi, îşi vor afla poziţia din grupă după ultimele partide, din 25 iunie, Olanda – Austria (Berlin, 19:00) şi Franţa – Polonia (Dortmund, 19:00).

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și