Închide meniul

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 17:56

Reclamă
Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România

Profimedia

Olandezii au avut un derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România. Un cunoscut jurnalist batav l-a făcut praf pe fundașul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda în „optimile” EURO 2024, marți, de la ora 19:00. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România

Valentijn Driessen a avut un discurs deosebit de dur la adresa lui Radu Drăgușin. Pe lângă faptul că l-a făcut praf pe jucătorul de la Tottenham, dar și pe Florin Manea, Diressen a transmis că fundașul român are și o „coafură ciudată, în stil feminin”.

„Deja are o coafură ciudată. În stil feminin. Nu a reușit nimic sezonul trecut. Joacă pentru Tottenham, impresarul său crede că e minunat. Mereu îl urmărește pe Daniel Levy (n.r. – președintele clubului), să-i spună că ar trebui să-i mărească salariul și că ar trebui să joace.

Dar nu este suficient de bun, iar Van de Ven joacă acolo. Ar fi mai bine dacă am juca cu Van de Ven decât cu Virgil van Dijk, pentru că-l va ține pe Drăgușin la respect”, a spus Drissen, conform fcupdate.nl.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă jurnalistul este de părere că Radu Drăgușin nu este „suficient de bun”, presa din Spania l-a inclus pe român în echipa ideală din faza grupelor.

Cum arată echipa ideală din faza grupelor, în opinia jurnaliștilor de la mundodeportivo.com:

Radu Drăgușin, mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024!

Radu Drăgușin a transmis un mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024! Fundașul echipei naționale nu s-a ferit de cuvinte.

Reclamă

România și-a câștigat grupa de la EURO 2024 după ce a obținut un rezultat de egalitate în partida cu Slovacia, încheiată cu scorul de 1-1. Meciul de la Frankfurt a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

upă meci, Radu Drăgușin a ținut să îi salute pe contestatarii care nu credeau că România va obține vreun punct la turneul final din Germania.

Mai apoi, fundașul echipei naționale a vorbit despre partida cu Slovacia, dar și despre fanii echipei naționale.

„(n.r. un mesaj pentru contestatari?) Îi salut pe această cale!

Un meci decisiv, știam că ei nu trebuie să piardă. Din păcate, am primit gol, dar am reacționat foarte bine și am gestionat excelent după. Am scos un egal decisiv. Cred că va fi nebunie și mai mare în optimi, e o bucurie incredibilă, suntem mândri și foarte bucuroși că am putut face fericită o țară întreagă.

Acesta a fost țelul nostru, să îi facem să se simtă mândri că sunt români. Prin bucuria lor suntem și noi fericiți. Cine-o fi adversar, nu contează, ne vom bate cu oricine, că până acum. Ne-am calificat de pe primul loc, orice e posibil”, a spus Radu Drăgușin, după egalul cu Slovacia.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și