Închide meniul

Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 martie 2024, 11:47

Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga. Dezvăluirea căpitanului

Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului

Oleksandr Zinchenko, după Ucraina - Islanda / Profimedia

Oleksandr Zinchenko a fost copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO 2024. Starul lui Arsenal a vorbit despre performanţa ţării sale, care a reuşit să învingă Islanda cu 2-1 şi să se califice la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La turneul din Germania, Ucraina va face parte din Grupa E, alături de România, Belgia şi Slovacia.

Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO 2024: „Doar aşa putem câştiga”

Căpitanul reprezentativei Ucrainei, Oleksandr Zincenko, a declarat, marţi seară, că este foarte mândru pentru echipa sa, care a reuşit calificarea la Euro-2024, după victoria, scor 2-1 cu Islanda, din play-off, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Calificarea Ucrainei la turneul final Euro 2024 a adus bucurie într-o ţară care suferă din cauza conflictului cu Rusia, iar timp de câteva săptămâni, în iunie şi iulie, turneul va reprezenta o distragere binevenită de la realitatea dură a războiului.

Ucraina va face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi România, pe care o va înfrunta în meciul de deschidere de la Munchen, pe 17 iunie.

Reclamă

Războiul dintre Rusia şi Ucraina a intrat acum în al treilea an şi, în ciuda pierderilor grele de ambele părţi, nu dă semne că se va încheia după invazia Rusiei din 2022.

„Sunt foarte mândru să fiu ucrainean, să fiu de acelaşi sânge cu cei care acum îşi dau viaţa pentru libertatea noastră”, a declarat căpitanul echipei, Oleksandr Zincenko, după victoria de marţi.

„Trebuie să vorbim despre asta, să strigăm despre asta în fiecare zi. Doar aşa putem câştiga. A fost unul dintre cele mai emoţionante meciuri ale noastre. Este un sentiment extraordinar. Sunt foarte fericit pentru că este un alt vis devenit realitate. Un mare mulţumesc fanilor noştri, ne-au ajutat să trecem prin aceste momente dificile în mod uimitor”, a adăugat el.

Reclamă 4 / 0/3

Serghei Rebrov: „Rachetele zboară în fiecare zi”

Selecţionerul Serghei Rebrov a declarat în perioada premergătoare meciului cu Islanda că a fost greu pentru echipa sa să se concentreze asupra fotbalului.

„Rachetele zboară în fiecare zi. Misiunea noastră este să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor şi că avem nevoie de sprijinul Europei. A fost foarte greu să fiu pe banca tehnică astăzi, am văzut cât de greu le-a fost băieţilor. Le sunt recunoscător tuturor pentru acest cadou pentru ţara noastră. Într-o perioadă atât de dificilă, este foarte important”, a declarat Rebrov.

El a adăugat că jucătorii săi „au urmărit ştirile despre bombardamentele de la Odessa şi Kiev (şi au devenit) şi mai furioşi şi mai dornici să ne arătăm potenţialul pe terenul de fotbal”.

Selecţionerul a salutat „caracterul jucătorilor noştri şi al naţiunii noastre” pentru a continua într-o campanie de calificare în care, ca şi refugiaţi din cauza războiului, Ucraina a organizat meciuri „acasă” răspândite în toată Europa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și