Închide meniul

Ucraina – Islanda 2-1. România şi-a aflat prima adversară de la EURO 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 martie 2024, 23:27

Ucraina – Islanda 2-1. România şi-a aflat prima adversară de la EURO 2024

Ucraina - Islanda LIVE TEXT

Ucraina - Islanda / Profimedia

Meciul Ucraina – Islanda a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Marţi seară s-au decis ultimele trei echipe calificate la EURO 2024, iar Ucraina s-a alăturat grupei României, după victoria cu 2-1 în faţa Islandei, în barajul de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România face parte din Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina.

Ucraina – Islanda 2-1. România şi-a aflat prima adversară de la EURO 2024

Update 23:37: Ucraina s-a calificat la EURO 2024.

Min. 84: Ucraina – Islanda 2-1! Mudryk întoarce rezultatul cu un şut din afara careului şi Ucraina este foarte aproape de repetarea scenariului din Bosnia, din urmă cu câteva zile.

Min. 54: Ucraina – Islanda 1-1! Tsygankov a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde cu un şut foarte bun din afara careului.

Reclamă

Min. 39: Ucraina – Islanda 0-1! Yaremchuk a trimis mingea în poartă, dar reuşita sa a fost anulată de VAR din cauza unui offside.

Min. 30: Ucraina – Islanda 0-1! Oaspeţii au deschis scorul prin Gudmundsson, cel care a reuşit un hat-trick şi în meciul cu Israel.

Ucraina a ajuns în finala barajului de calificare la EURO 2024, după ce a reuşit să întoarcă scorul pe finalul partidei cu Bosnia. În meciul de joia trecută, Bosnia a deschis scorul, după autogolul lui Matviienko din minutul 56.

Reclamă 4 / 0/3

Pe final, ucrainenii au reuşit să întoarcă scorul în doar 3 minute, graţie golurilor marcate de Yaremchuk şi Dovbyk, în minutele 85, respectiv 88.

Islanda a ajuns în finala barajului de calificare la EURO 2024 după ce a învins-o la scor pe Israel, scor 4-1. Israelienii au deschis scorul în minutul 31, prin Zahavi, din penalty. Până în pauză, Gumdundsson şi Traustason au întors scorul. În minutul 73, Revivo a fost eliminat la israelieni, iar Zahavi a ratat şansa de a egala în minutul 80, din penalty. În minutele 83 şi 87, Gudmundsson a marcat de alte două ori, obţinând calificarea pentru Islanda.

Ucraina şi Islanda s-au întâlnit ultima oară în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. În Ucraina, scorul a fost 1-1, în timp ce Islanda s-a impus pe teren propriu cu 2-0. Meciul care va decide ultima echipă calificată în grupa României de la EURO se va juca în Polonia. Echipa care se va impune va întâlni România pe 17 iunie la turneul final, fiind prima adversară a „tricolorilor” în Germania.

Georgia – Grecia şi Ţara Galilor – Polonia sunt celelalte două meciuri care vor decide ce echipe obţin ultimele bilete pentru EURO 2024.

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024

Anghel Iordănescu a oferit un verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024. Tatăl actualului selecționer al echipei naționale a vorbit despre situația jucătorilor din campionatul intern, dar și despre jocul acestora.

România s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc din grupa de Preliminarii. „Tricolorii” au obținut această poziție după ce au învins-o pe Elveția, scor 1-0, în utlima etapă a grupei. Partida s-a jucat pe Arena Națională și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Nu pot să spun că sunt foarte mulțumit de ce am văzut. Jucătorii care vor să meargă la Euro, trebuie să își ridice nivelul, mai ales cei din Superliga. Deocamdată, nu vreau să zic mai multe, o să vedem în viitor”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

La ultima acțiune a echipei naționale, selecționerul Edi Iordănescu a contat pe 9 jucători din campionatul intern. În luna noiembrie, în lotul „tricolorilor” au fost convocați următorii jucători din prima ligă: Horațiu Moldovan (Rapid), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Artean (Farul Constanța), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Florinel Coman (FCSB) și Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și