Închide meniul

Panică la naţionala Franţei, înainte de EURO 2024! Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 21:03

Reclamă
Panică la naţionala Franţei, înainte de EURO 2024! Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul

Panică la naţionala Franţei, înainte de EURO 2024

Kylian Mbappe, în timpul unui antrenament la naţionala Franţei/ Profimedia

Panică la naţionala Franţei, înainte de EURO 2024, după ce Kylian Mbappe nu a efectuat ultimul antrenament. Starul francez nu s-a pregătit alături de restul jucătorilor francezi, la ultima sesiune de antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a lipsit de la antrenamentul Franţei, chiar în ziua în care Fabrizio Romano a anunţat că starul francez a semnat cu Real Madrid şi urmează să fie prezentat oficial.

Panică la naţionala Franţei, înainte de EURO 2024 | Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul

Presa din Franţa a anunţat că Kylian Mbappe nu a efectuat ultimul antrenament, alături de colegii din naţionala Franţei. Starul francez a ieşit pe teren, în timpul sesiunii de pregătire, mergând imediat la vestiare.

Mbappe i-a salutat pe cei prezenţi la antrenamentul Franţei şi a mers la vestiare în plină sesiune de pregătire. Starul francez s-a antrenat separat, în această seară.

Reclamă
Reclamă 4

Francezii de la rmcsport.bfmtv.com au anunţat că pe lângă Kylian Mbappe, nici Adrien Rabiot nu s-a antrenat astăzi alături de lotul Franţei. Cei doi au fost menajaţi de staff-ul campioanei mondiale din 2018, şi vor fi apţi pentru partida amicală pe care Franţa o va disputa miercuri, cu Luxemburg.

O eventuală accidentare a lui Kylian Mbappe ar reprezenta o lovitură de proporţii pentru naţionala Franţei, care are ca obiectiv câştigarea EURO 2024, turneu final ce debutează pe 14 iunie.

Franţa a fost repartizată în Grupa D, la Campionatul European din Germania. În primul meci, care se va disputa pe 17 iunie, naţionala lui Didier Deschamps va înfrunta Austria, iar în următoarele două partide se va duela cu Olanda şi Polonia.

Reclamă

Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Fabrizio Romano a venit cu anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul francez este pe punctul de a fi prezentat oficial la noua campioană a Europei.

La o zi după ce a câștigat finala UEFA Champions League, Real Madrid este pe punctul de dezvălui și marea lovitură a verii de pe piața transferurilor. Kylian Mbappe, atacantul de 25 de ani care este cotat la 180 de milioane de euro, va ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti.

„Kylian Mbappe la Real Madrid, HERE WE GO! Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat.

Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui Real Madrid săptămâna viitoare, după câștigarea Champions League. Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al Realului„, a transmis cunoscutul specialist în materie de transferuri pe contul său de Twitter.

Kylian Mbappe a disputat ultimul său meci, în direct în AntenaPLAY, finala Cupei Franţei, Lyon – PSG 1-2. Chiar dacă nu a marcat, campionul mondial pleacă de pe Parc des Princes din postura de jucătorul care s-a implicat în cele mai mult goluri marcate de PSG, 352 (256 de goluri, 96 de pase decisive). El i-a depăşit pe Edinson Cavani (230) şi pe Zlatan Ibrahimovic (210).

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și