Închide meniul

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 22:08

Reclamă
Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania

Jucătorii Spaniei, la finalul unui meci/ Profimedia

Spania a înregistrat pierderi uriaşe la nivelul lotului, după meciul nebun cu Germania, din sferturile EURO 2024. Patru jucători vor rata duelul din semifinalele turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a învins-o dramatic pe Germania şi s-a calificat în „careul de aşi” al EURO 2024. Ibericii s-au impus cu 2-1, graţie golului marcat în minutul 119 de Mikel Merino.

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania

Pedri, Robin Le Normand, Alvaro Morata şi Dani Carvajal sunt cei patru jucători care nu vor evolua pentru Spania, în semifinalele EURO 2024.

Pedri a fost scos din joc de Toni Kroos, fiind schimbat în minutul şapte al partidei cu Germania. La pauza partidei, medicii l-au examinat pe mijlocaşul spaniol şi au concluzionat că acesta a suferit o entorsă la genunchiul stâng.

Pedri va fi supus mai multor teste medicale, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea sa. Mijlocaşul a păsărit terenul în lacrimi şi sunt şanse ca acesta să stea departe de teren timp de o lună, anunţă jurnalistul spaniol Gerard Romero.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, ceilalţi trei jucători, Dani Carvajal, Alvaro Morata şi Robin Le Normand au încasat fiecare câte un cartonaş galben, în meciul cu Germania, astfel că vor fi suspendaţi pentru meciul din semifinale. Morata a primit cartonaşul galben după ce a fost schimbat, fiind avertizat după cum s-a bucurat la golul de 2-1 marcat de Merino.

Pierderile lui Alvaro Morata, Dani Carvajal şi Robin Le Normad sunt adevărate lovituri pentru Luis de la Fuente. Aceştia au fost rezerve doar în meciul cu Albania, care nu mai avea miză pentru Spania. În cazul lui Pedri, acesta va fi înlocuit cel mai probabil în primul 11 cu Dani Olmo, cel care a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă, la EURO 2024.

Există un semn de întrebare şi în privinţa lui Fabian Riuz. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit în minutul 102.

Reclamă

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024, de către Spania. Ţara gazdă a fost învinsă de iberici, scor 1-2, în sferturile turneului final european.

Toni Kroos a fost integralist în toate meciurile Germaniei, de la EURO 2024. În duelul cu Spania, mijlocaşul german a avut o evoluţie modestă, fiind în centrul atenţiei în primele minute ale partidei.

Concret, în minutul cinci, Kroos l-a faultat extrem de dur pe Pedri. Germanul nu a văzut nici măcar cartonaşul galben, deşi mijlocaşul spaniol s-a accidentat şi fost înlocuit de Dani Olmo.

Schimbarea s-a dovedit a fi una inspirată, Dani Olmo reuşind să deschidă scorul. Acesta a marcat în minutul 51. Florian Wirtz a restabilit egalitatea în minutul 89, iar Mikel Merino a marcat golul victoriei Spaniei în minutul 119.

Toni Kroos şi-a încheiat astfel o carieră impresionantă. Mijlocaşul german a fost surprins extrem de emoţionat la finalul meciului cu Spania, prăbuşindu-se pe teren, imediat după fluierul final. Foştii săi coechipieri de la Real Madrid, Nacho, Joselu şi Dani Carvajal l-au îmbrăţişat după meci.

Kroos a luat decizia de a se retrage la doar 34 de ani. În sezonul trecut, acesta a reuşit să câştige titlul şi Liga Campionilor.

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și