Închide meniul

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 18:43

Reclamă
Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea "horror" din Scoția - Ungaria 0-1!

Profimedia

A apărut prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Jucătorul maghiar a fost supus unei operații, după fractura de pomete suferită în urma ciocnirii cu portarul scoțian, Angus Gunn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Barnabas se află în afara oricărui pericol. Pe teren însă, imediat după lovitura încasată, acesta s-a prăbușit și a creat panică în rândul jucătorilor și a staff-ului medical.

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1!

Întreaga lume a fotbalului s-a oprit, preț de câteva momente, în timp ce Varga primea îngrijiri medicale pe teren. Nimeni nu știa dacă lovitura încasată de acesta i-a pus sau nu viața în pericol.

În timp ce staff-ul medical îi acorda primele îngrijiri, pe teren, coechipierii săi au creat un paravan pentru a-l proteja de camerele video pe atacant.

Acesta a fost transportat apoi, de urgență, la spital, unde s-a constatat că viața acestuia nu este în preicol. Ulterior, acesta a fost supus unei operații.

Reclamă
Reclamă 4

După intevenție, Federația Maghiară de Fotbal a postat o imagine, pe rețelele de socializare, din spitalul în care jucătorul se află, internat.

Barnabas Varga, pe patul de spital / Instagram @mlsztv

„Barnabas a fost vizitat de oamenii din staff-ul medical al naționalei Ungariei, care s-au deplasat la spital pentru a superviza starea de sănătatea a fotbalistului și a-i transmite gândurile coechipierilor de la lot”, a notat publicația sport.aktuality.sk.

Iubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare

Iubita jucătorului a dezvăluit că acesta a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală suferită. Laura le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de care partenerul ei a avut parte.

Reclamă

„Vă mulțumim pentru mesajele voastre amabile de susținere. Barni a terminat operația. Îl așteaptă puțină odihnă, dar va fi bine”, a transmis Laura, iubita lui Barnabas Varga, pe Instagram.

Varga a reacţionat şi el şi a repostat mesajul pe contul lui de Instagram.

De asemenea, într-un interviu pentru presa maghiară, iubita lui Barnabas Varga a transmis că a trăit momente cumplite, atunci când şi-a văzut partenerul inconştient pe teren.

„Este imposibil de descris ce am simțit, totul a fost un coșmar, nici nu vreau să vorbesc despre asta. Ce contează este că Barni este bine având în vedere circumstanțele. A ieșit cu bine din operația din seara asta. Intervenția a avut succes. Le mulțumește fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. Deocamdată nu are rost să vorbim despre altceva”, a declarat Laura, conform nemzetisport.hu.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și