Închide meniul

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 17:25

Reclamă
Primul arbitru „dat afară de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

Primul arbitru "dat afară" de la EURO 2024!

Hepta

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! Oficialii UEFA au decis, imediat după meciurile din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre spaniolul Gil Manzano, care a oficiat partida dintre Franța și Austria, încheiată cu victoria selecționatei pregătite de Didier Deschamps, cu scorul de 1-0.

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024!

Potrivit informațiilor oferite de presa din Spania, citate de digisport.ro, centralul Gil Manzano nu va mai oficia niciun meci la Campionatul European din Germania.

Acesta a fost deja înștiințat de către UEFA și se va întoarce „acasă”, după doar un meci arbitrat la turneul final din Germania.

Și România are arbitri la EURO 2024, cel mai important fiind Istvan Kovacs. Centralul din Carei a fost făcut praf după ce a arbitrar Cehia – Turcia, meci încheiat cu scorul de 1-2.

Reclamă
Reclamă 4

După meci, Thomas Soucek, căpitanul Cehiei, a spus că Istvan Kovacs a fost arogant și că și-a dorit să fie „omul meciului”.

„Este un lucru grozav că arbitrii vorbesc doar cu căpitanii. Dar am avut o discuție cu căpitanul Turciei, la final, și am convenit că acest arbitru a fost atât de îngâmfat încât nici nu a vrut să discute cu căpitanii. El a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil.

Este păcat, dar nu este vorba doar de asta. Nu am rezolvat bine situațiile la ambele goluri și acolo se decid jocurile.

Reclamă

(Reporter: În Premier League probabil ești obișnuit cu alte arbitraje…) Am fost surprins să văd cât de diferite au fost toate deciziile luate în acest meci. De fiecare dată când turcii cădeau la pământ era fault… e clar când văd că se fluieră totul. Am auzit că golul lui Kuchta trebuia validat. Poate cineva va crede că ne căutăm scuze, dar sunt momente care afectează întregul meci„, a declarat Tomas Soucek, potrivit isport.cz.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024!

Istvan Kovacs a fost în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Arbitrul român nu a avut parte de liniște la duelul dintre Cehia și Turcia.

Partida menționată anterior reprezintă ultimul meci al celor două selecționate, din grupele EURO 2024.

Istvan Kovacs a început „în forță” meciul dintre Cehia și Scoția și i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Barak, în minutul 20, din cauza unor proteste.

Faza cu adevărat controversată a venit însă în minutul 51, fix înainte de golul marcat de Calhanoglu.

Portarul Cehiei, Stanek, s-a accidentat la un șut trimis de turci și s-a prăbușit pe teren. Totuși, Calhanoglu a recuperat balonul, iar fix înainte ca acesta să șuteze, Stanek a ridicat mâna, pentru ca Istvan Kovacs să oprească jocul.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar șutul trimis de mijlocașul turc s-a oprit direct în plasa porții, scorul devenind de 1-0, în favoarea Turciei.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și