Închide meniul

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2024, 23:54

Reclamă
Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania - Germania şi Portugalia - Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

Colaj Spania, Germania, Portugalia şi Franţa / Profimedia

Iată programul sferturilor de finală de la EURO 2024! După patru zile intense de fotbal, Campionatul European şi-a aflat cele mai bune opt echipe ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire, România s-a oprit în optimi, după înfrângerea cu Olanda. Echipa lui Ronald Koeman va merge la Berlin, pentru ultimul sfert de finală al competiţiei, acolo unde va întâlni Turcia.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

Chiar dacă România a ieşit din competiţie, sferturile de finală promit dueluri extrem de tari. Partea superioară a tabloului propune două partide care ar fi putut fi ultimul act al competiţiei.

Cele patru meciuri se dispută vineri şi sâmbătă, în patru oraşe din Germania (Stuttgart, Hamburg, Dusseldorf şi Berlin). Ziua de vineri promite spectacol total cu duelurile Spania – Germania şi Portugalia – Franţa. A doua semifinală de la EURO va fi stabilită la finalul sferturilor Anglia – Elveţia şi Olanda – Turcia.

Tabloul sferturilor de finală de la EURO 2024

Reclamă
Reclamă 4

Vineri

Sâmbătă

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Prestaţia lui Felix Zwayer a fost criticată vehement după România – Olanda. Germanul care a condus partida de la Munchen, în urma căreia tricolorii au fost eliminaţi de la EURO 2024, a fost criticat pentru prestaţia sa.

Reclamă

Spaniolii de la archivovar.es, un site care analizează arbitrajul, nu au fost impresionaţi de modul în care Zwayer a condus meciul României, mai ales că ar fi trebuit să aibă, la prima vedere, un meci relativ uşor de condus.

Ei l-au criticat pentru modul în care a fluierat aproape orice contact, dar şi pentru faptul că a oprit atacul României, atunci când a fluierat joc periculos la Alibec asupra lui Dumfries.

Germanul a primit nota 4 pentru prestaţia sa, singura notă mai mică din optimile de finală fiind cea a lui Michael Oliver, din meciul Germania – Danemarca, atunci când a fost notat cu 3,5.

„Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și