Închide meniul
VIDEO

„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2024, 23:47

Reclamă
„Prostule! Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist după meciul Franţa - Belgia, scor 1-0, din optimile de finală de la EURO 2024

Kevin De Bruyne, la conferinţa de presă / Captură Twitter

Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei din optimile de finală de la EURO 2024. Starul lui Manchester City nu s-a mai putut controla la finalul meciului cu Franţa, pierdut la limită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul lui Domenico Tedesco a fost prezent la conferinţa de presă, acolo unde a avut loc un moment total neaşteptat. De Bruyne s-a înfuriat când a primit o întrebare despre „Generaţia de Aur” a Belgiei, care nu a câştigat niciun trofeu important.

Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024

Iată care a fost dialogul, potrivit sportbible.com, care l-a enervat la culme pe starul naţionalei Belgiei.

Reporter: „Este dificil să vezi că Generaţia de Aur nu a ajuns în nicio finală?”

Kevin De Bruyne: „Care Generaţie de Aur?”

Reclamă
Reclamă 4

Reporter: „A voastră”

Kevin De Bruyne: „A noastră? Şi tu spui că Franţa, Anglia, Spania şi Germania nu au Generaţii de Aur? Bine, vă mulţumesc!”

Mijlocaşul de 33 de ani a plecat din timpul conferinţei. Totuşi, până să părăseasă sala l-a jignit pe jurnalist. „Prostule!„, a spus De Bruyne.

Reclamă

Franţa a învins Belgia în optimile de finală de la EURO 2024

Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

Într-o primă repriză fără mari valenţe tehnice, belgienii au avut prima ocazie importantă la şutul lui De Bruyne, parat de Mike Maignan, în minutul 24. Au urmat şanse pentru cocoşii galici. Mai întâi a ratat Marcus Thuram, lovitură de cap din careu, respinsă de Casteels, în minutul 33.

A urmat apoi Tchouameni, care a irosit două ocazii – prima în minutul 45, şut puţin peste poartă de la marginea careului, apoi, în repriza secundă, minutul 49, şut de la distanţă, repins în corner de Casteels. În minutul 61 Theo Hernandez a intervenit excelent, blocându-l pe Carrasco în careu, iar Maignan a intervenit extraordinar în faţa lui Lukaku, în minutul 71.

Saliba a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 74, anunţând parcă autogolul lui Vertonghen, din minutul 85, fundaşul belgian deviind şutul lui Kolo-Muani.

Franţa s-a impus la limită, 1-0 şi îşi aşteaptă adversarul din sferturi.

FRANŢA: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, T. Hernandez – Kante, Tchouameni, Rabiot – Griezmann – M. Thuram (Kolo Muani 62), Mbappe. SELECŢIONER: Didier Deschamps.

BELGIA: Casteels – Castagne (De Ketelaere 88), Faes, Vertonghen, Theate – De Bruyne, Onana, Carrasco (Lukebakio 88) – Openda (Mangala 64), Lukaku, Doku. SELECŢIONER: Domenico Tedesco.

Cartonaşe galbene: Tchouameni 14, Griezmann 23, Rabiot 24 / Vertonghen 76, Mangala 90+3

Arbitri: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Soderkvist (toţi din Suedia) – Donatas Rumsas (Lituania)

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și